Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στη Φυλή

Άρωμα εκλογών είχε η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στη Φυλή που οργάνωσε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος της Μαρίνος Σαρλάς, στην κατάμεστη αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.

Επίσημος προσκεκλημένος του οικοδεσπότη και κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δημήτρης Καιρίδης.

Ο Μαρίνος Σαρλάς αφού καλωσόρισε τον κόσμο και ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού για την παραχώρηση της αίθουσας, ευχαρίστησε για την πολυπληθή παρουσία, προλόγισε τον καλεσμένο του αναφέροντας στοιχεία του βιογραφικού του και του παραχώρησε το λόγο.

Ο κ. Καιρίδης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την συμμετοχή και κυρίως από τον παλμό του κόσμου και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των εκλογών όταν αυτές γίνουν. “Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Ο μόνος κίνδυνος που εγώ διαβλέπω στις εκλογές που έρχονται είναι ο εφησυχασμός της πρώτης Κυριακής που δεν πρέπει να συμβεί επουδενί” επεσήμανε και ανέλυσε τέσσερις από τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής που άσκησε η κυβέρνηση της ΝΔ και εκτιμά πως θα βαρύνουν στην κρίση των ψηφοφόρων ώστε να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

VIDEO https://youtu.be/83YOoT9sAfY

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου και πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ παρότρυνε τα μέλη της οργάνωσης να δώσουν σκληρό αγώνα πόρτα - πόρτα για να επιτευχθεί ακόμα και αυτοδυναμία της ΝΔ και ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία σε όλους.

VIDEO https://youtu.be/Qsda7tsbUeY

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία, τύχη και χαρά και υπογράμμισε πως η Φυλή είναι ένας φιλόξενος Δήμος που παρέχει τα πάντα σε όλα τα πολιτικά κόμματα, στους πολιτιστικούς συλλόγους και στους δημότες.

VIDEO https://youtu.be/aECyAufm-AE

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Φυλής και Αχαρνών και εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου Αρχ. Τίτος Χρήστου, έχοντας στο πλευρό του και τον Αρχιμανδρίτη του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Φυλής, π. Μηνά Αλεξιάδη. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου