Κάλεσμα του ΕΣΥΝ Αχαρνών - Φυλής στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο της Κυριακής 12 Μαρτίου και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις σε Μενίδι και Άνω Λιόσια 14 και 15 Μαρτίου

 

...


Την Τετάρτη 8 Μάρτη χιλιάδες λαού, εργαζομένων, μαθητών και φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας, από το Σύνταγμα ως την Ομόνοια, δημιούργησαν ένα απέραντο ποτάμι οργής και αγώνα.


Γιατί η τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη δεν ήταν ένα ακόμη δυστύχημα, ήταν ένα ακόμη έγκλημα. Ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα για το οποίο εδώ και καιρό είχαν προειδοποιήσει τα σωματεία των σιδηροδρομικών, αποτέλεσμα της πολιτικής κόστους-οφέλους και της στρατηγικής της «απελευθέρωσης» των μεταφορών, που έφεραν τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, την απουσία στοιχειωδών μέτρων ασφαλείας, την υποχρηματοδότηση και υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Οι ζωές μας δεν είναι κόστος – οι ζωές μας έχουν αξία!


Είμαστε αποφασισμένοι να μην σωπάσουμε, να αγωνιστούμε όχι μόνο για να μην ξεχαστεί το έγκλημα, αλλά και για να ξεσκεπαστούν και να πληρώσουν οι ένοχοι. Για ασφαλείς και φτηνές συγκοινωνίες για όλο το λαό. Οι ευθύνες του κράτους, διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων, του ΟΣΕ, της Hellenic Train δεν θα επιτρέψουμε να συγκαλυφθούν.


  • Δυναμώνουμε την πάλη μας απέναντι στην πολιτική που εγκληματεί εις βάρος της ζωής μας.

  • Διεκδικούμε μέτρα προστασίας της ζωής μας στις συγκοινωνίες, στους χώρους δουλειάς.


  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ:


ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: ΣΤΙΣ 10.00, ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΟΠΙΣΘΕΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ: ΣΤΙΣ 10.00, ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗ 21

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ: ΣΤΙΣ 10.15, ΤΡΙΓΩΝΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΜΕΝΙΔΙ: ΣΤΙΣ 10.15, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΒΟΥ


  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ:


ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ: ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 18.30, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΜΕΝΙΔΙ: ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19.00, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ



ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.ΣΥ.Ν. (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ-ΦΥΛΗΣ)

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6946475938 (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ), 6988530238 (ΜΕΝΙΔΙ)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου