Με Περηφάνια και τιμές για τους Ήρωες του 1821 οι Σχολικές Γιορτές στον Δήμο Φυλής

Σε σχολικές γιορτές για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, όπου κυριάρχησε η περηφάνια για τους Ήρωες του 21 και η αγάπη για την Πατρίδα και το ιδανικό της Ελευθερίας, έδωσαν το “παρών” ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φυλής Διονύσης Βλάχος.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες μέσα από ποιήματα, αφηγήσεις, θεατρικά δρώμενα και ένδοξους παραδοσιακούς χορούς, τίμησαν τους αγωνιστές του 21 και της Εθνικής Παλιγγενεσίας, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

“Σήμερα η νέα γενιά απέδειξε ότι ξέρει να σέβεται και να τιμά με τον καλύτερο τρόπο τα ιδανικά της Πατρίδας μας. Μας γεμίζετε ελπίδες και μας κάνετε περήφανους!” τόνισε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στους μαθητές ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο οποίος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά όσο και στους εκπαιδευτικούς τους.

“Σήμερα αποδείξατε με τον πιο αυθόρμητο και ειλικρινή τρόπο πως είστε το ελπιδοφόρο μέλλον του τόπου και της Πατρίδας μας. Διέκρινα στα πρόσωπα σας την αληθινή αγάπη για την Ελλάδα και τον απέραντο σεβασμό για τους Ηρωικούς μας αγωνιστές στους οποίους χρωστάμε στην Ελευθερία μας . Σας αξίζουν τα πάντα! Γι' αυτό και ως Διοίκηση κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας και θα εξακολουθήσουμε να σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον για σας και τον τόπο μας” σημείωσε σχετικά ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δίνοντας με τη σειρά του θερμές ευχές και συγχαρητήρια σε μαθητές και καθηγητές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου