Στα Άνω Λιόσια από 24 μέχρι 26 Μαρτίου 2023 το final four του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών

 Συνεχίζει την παράδοση της φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων ο Δήμος Φυλής. Αυτή τη φορά θα διεξαχθεί, στο 3ο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων (συνοικία Ζωφριάς), από τις 24 μέχρι τις 26 Μαρτίου 2023, η τελική φάση (final four) του Κυπέλλου OPAP Μπάσκετ Γυναικών.

Στην τελική φάση έχουν προκριθεί οι ομάδες μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, του ΠΑΣ Γιάννινα, της Ελευθερίας Μοσχάτου και της Νίκης Λευκάδας.

Για την ανάληψη της διοργάνωσης συνεργάστηκε στενά με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑΣ) Γιώργος Μαυροειδής.

«Eργαζόμαστε, μεθοδικά, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δημάρχου Χρήστου Παππού για την αλλαγή της φυσιογνωμίας (brand name) του Δήμου Φυλής. Μετά τους δύο αγώνες της Εθνικής Ομάδας ανδρών με την Τουρκία και τη Σερβία φιλοξενούμε, τώρα, το Κύπελλο Γυναικών του μπάσκετ, δηλαδή την δεύτερη, τη τάξει, διοργάνωση του γυναικείου μπάσκετ. Δημιουργούμε παραστάσεις από μεγάλα αθλητικά γεγονότα για τους νέους μας, που θέλουμε να είναι περήφανοι για τον τόπο τους», δήλωσε ο Γιώργος Μαυροειδής.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου