Δεντροφύτευση του 4ου Δημοτικού με τη βοήθεια του Δήμου Φυλής

Μια σημαντική πρωτοβουλία περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων στήριξαν ο Αναπλ. Δήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης και η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Φυλής. Πρόκειται για δεντροφύτευση σε, γειτονικό με το σχολείο, χώρο του σχολικού συγκροτήματος Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, με συντονιστές τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Μιχάλη Ζώζο και Μιχάλη Ζαρή.

Οι μαθητές, καθοδηγούμενοι από τους εργαζομένους του Δήμου, αλλά και από τον Βασίλη Γεωργιάδη, προσωπικά, φύτεψαν αρκετά φυτά και μάλιστα, μετά από πρόταση του Αντιδημάρχου, υιοθέτησαν συγκεκριμένα φυτά ο καθένας, ώστε, μετά τη φύτευση να τα ποτίζουν και να τα φροντίζουν, ατομικά.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βασίλης Γεωργιάδης. «Είναι μια σημαντική περιβαλλοντική πρωτοβουλία γιατί αποβλέπει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών. Με την καθοδήγηση του Δημάρχου Χρήστου Παππού, ο Δήμος μας επιδιώκει να γίνει ένας πράσινος Δήμος, ενεργειακά και υδρολογικά αυτόνομος. Συγχαίρω τους εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία τους και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την καθημερινή δουλειά τους στο πράσινο», δήλωσε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου