Συνεχίζει, εντατικά, τον προεκλογικό του αγώνα με το ΠΑΣΟΚ ο Κυριάκος Χατζηλέρης

 





Παρόλο που οι βουλευτικές εκλογές δεν έχουν προκηρυχθεί, επίσημα, ο συνδημότης μας Κυριάκος Χατζηλέρης συνεχίζει, εντατικά, την προεκλογική του εκστρατεία. Το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο πολιτεύεται στην εκλογική περιφέρεια Δυτ. Αττικής, έχει ανακοινώσει, από καιρό, τους υποψηφίους του κι αυτό του δίνει τη δυνατότητα να απευθύνεται στους φίλους του ζητώντας τη στήριξή τους.
Ο προεκλογικός του αγώνας διεξάγεται και στους πέντε Δήμους της εκλογικής περιφέρειας, όπου ο Κυριάκος διατηρεί φιλίες, τόσο λόγω του εργασιακού του βίου, όσο και της πολύχρονης δραστηριοποίησής του στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ. Παρευρίσκεται σε κάθε είδους πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, στις περισσότερες των οποίων καλείται στο βήμα.
Η κορυφαία εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε ήταν η ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στις Αχαρνές, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, στη διάρκεια της οποίας εκτός από τον ομιλητή, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη, με πρώην Δημάρχους και υποψήφιους βουλευτές.
Στήριγμά του σε αυτή την επίπονη προσπάθεια είναι η οικογένειά του, δηλαδή η σύζυγός του Μαρία και οι δύο κόρες τους. Μάλιστα η μία από αυτές βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, σε όλες του τις δημόσιες εμφανίσεις, υποστηρίζοντας, έμπρακτα, τον πατέρα της, κάτι για το οποίο αποσπά τον έπαινο όλων.










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου