Νέα φωτοτυπικά μηχανήματα σε 6 Δημοτικά και Νηπιαγωγεία από το Δήμο Φυλής

 Στην αγορά και προμήθεια 6 υπερσύγχρονων φωτοτυπικών μηχανημάτων για τις ανάγκες Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, προχώρησε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Φυλής.

Συγκεκριμένα, αγοράστηκαν 3 επιδαπέδια φωτοτυπικά για το Δημοτικό Φυλής, το 1ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων και το 9ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων αντίστοιχα, καθώς και 3 επιτραπέζια για το 11ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, το 1ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων και το 7ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων, αντίστοιχα.

Τα μηχανήματα παραδόθηκαν ήδη και στα 6 σχολεία με προσωπική φροντίδα και επιμέλεια του Προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα.

Σε δήλωσή του ο κ. Κρεμύδας ανέφερε: «Οι ανάγκες των σχολείων μας δε σταματούν ποτέ. Στο πλαίσιο αυτό, ανταποκριθήκαμε στο αίτημα Δημοτικών και Νηπιαγωγείων για την αντικατάσταση φωτοτυπικών που παρουσίασαν βλάβη, με νέα μηχανήματα, σύγχρονης τεχνολογίας και αναβαθμισμένης λειτουργικότητας. Είμαστε πάντα παρόντες σε ό,τι μας ζητηθεί από Διευθυντές, εκπαιδευτικούς και γονείς, προκειμένου να γίνεται το εκπαιδευτικό έργο με τις καλύτερες προϋθποθέσεις, κάτι άλλωστε που αποτελεί πάγια και αταλάντευτη κατεύθυνση του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου