ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ: Κάλεσμα στις κινητοποιήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη

 



Η Αγγελική Παπαδάτου υποψήφια βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΚΚΕ σε δήλωση της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη σημειώνει τα εξής:
Στηρίζω και συμμετέχω με όλες του τις δυνάμεις τις κινητοποιήσεις και τις πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργατικών σωματείων και των άλλων μαζικών φορέων του λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.
Το ορμητικό αυτό ποτάμι ξεχειλίζει από οργή για το έγκλημα στα Τέμπη και απαιτεί να μην υπάρξει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη. Αυτό απαίτησαν τα εργατικά σωματεία σε μια μαζική διαδήλωση υπό καταρρακτώδη βροχή την Πέμπτη 2/3. Αυτό απαίτησε το ποτάμι νεανικής οργής σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, σε σχολεία και σχολές.
Καλώ κάθε νέα και νέο, κάθε εργαζόμενο να δώσουμε βροντερό παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΚΝΕ, το Σάββατο 4 Μάρτη, στις 7.30 μ.μ. στη Βουλή. Να διαδηλώσουμε στην απεργιακή συγκέντρωση των σιδηροδρομικών, την Κυριακή 5 Μάρτη, στις 11 π.μ., στο Σύνταγμα, που στηρίζεται από Εργατικά Κέντρα, σωματεία, φοιτητικούς συλλόγους και μαζικούς φορείς της Αττικής.
Να φωνάξουμε δυνατά για να πάψουν επιτέλους οι ανθρωποθυσίες στο βωμό του κέρδους. Γιατί εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές, αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου