Τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ο Σύλλογος της Ζωφριάς

Ξεχωριστή στιγμή της πετυχημένης εκδήλωσης η βράβευση της Προέδρου του ΕΠΟΣ Φυλής Πόπης Δηλαβεράκη


Με μια πολυεπίπεδη εκδήλωση τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου 2023 ο Σύλλογος της Ζωφριάς.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε ομιλίες για όλες τις πτυχές του γυναικείου ζητήματος, από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αργύρη Αργυρόπουλο, την Αναπλ. Δήμαρχο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση και το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δέσποινα Πλευριά. Μετά τις ομιλίες, τιμήθηκε, εκ μέρους του Συλλόγου, από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα, τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα και τον Βουλευτή Ευάγγελο Λιάκο η Πρόεδρος του Ελληνικού Πολιτιστικού και Ορειβατικού Συλλόγου (ΕΠΟΣ) Φυλής Πόπη Δηλαβεράκη για τη σημαντική δραστηριότητα του Συλλόγου και την προσφορά του στο Δήμο Φυλής. Στην αντιφώνησή της, η τιμηθείσα ευχαρίστησε το Σύλλογο της Ζωφριάς και τόνισε ότι ο ΕΠΟΣ Φυλής θα συνεχίσει το έργο του, βασισμένος στα μέλη και στους εθελοντές του. Θεωρώ τη Φυλή δεύτερη πατρίδα μου, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης με μουσική και τραγούδια που έγραψαν γυναίκες. Το πρόγραμμα επιμελήθηκε και παρουσίασε ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Δαμάσκος και τραγούδησε η Λουκία Κυριαζή.

Η εκδήλωση, την οποία συντόνισε η Πρόεδρος Ευαγγελία Κωβαίου και τα μέλη του ΔΣ, ολοκληρώθηκε με δείπνο που πρόσφεραν τα μέλη του Συλλόγου.

Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Αβράμης, ο Αναπλ. Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Σερέπας, ο επιλαχών Βουλευτής της ΝΔ Σταμάτης Πουλής και οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Διονυσία Στεφάτου και του ΠΑΣΟΚ Κυριάκος Χατζηλέρης και Μαργαρίτα Ακαμιωτάκη.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο της εκδήλωσης
 και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου