Δεντροφύτευση από τη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου

Συνεχίστηκε και φέτος, με τη φύτευση επτακοσίων (700) φυτών, το Πρόγραμμα Δεντροφύτευσης της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου.

Τα φυτά, που διατέθηκαν, δωρεάν, από τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, κατόπιν αιτήματος του Αντιδημάρχου Γιάννη Μαυροειδάκου, φυτεύτηκαν από εργαζομένους του Δήμου Φυλής σε πλατείες και σχολικά συγκροτήματα και συγκεκριμένα στους ακόλουθους χώρους:

2ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου, 1ο Δημοτικό σχολείο Ζεφυρίου, Πάρκινγκ Προαστιακού Ζεφυρίου, Πλατεία «Πατρός Καπερώνη» επί των οδών Μεσολογγίου και Ανεξαρτησίας, Πλατεία «Αγωνιζόμενης Γυναίκας» επί των οδών Παναγίας Γρηγορούσης και Τζαβέλα, Πλατεία επί των οδών Γληνού και Υψηλάντου, Πλατεία «Αθανασίου Διάκου» επί των οδών Αθανασίου Διάκου και Δαβάκη.

Παραδόθηκαν, επίσης, από το Δήμο, πενήντα (50) φυτά και δένδρα στην Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ζεφυρίου Στεφανία Κολυβοδιάκου τα οποία θα φυτευθούν από τους μαθητές του Σχολείου της. Ο Γιάννης Μαυροειδάκος έχει, ακόμα, ζητήσει, τριακόσια πενήντα (350) δένδρα τα οποία μόλις παραληφθούν θα φυτευτούν σε κοινόχρηστους χώρους του Ζεφυρίου.

«Το όραμα του Δημάρχου Χρήστου Παππού και της διοίκησης, συνολικά, είναι να γίνουμε πράσινος Δήμος, τόσο στον τομέα της ενέργειας, όσο και του πρασίνου. Παράλληλα μεταλαμπαδεύουμε στους νέους τη μέριμνα για το περιβάλλον γι΄αυτό και συνεργαζόμαστε με τα σχολεία», δήλωσε ο Γιάννης Μαυροειδάκος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου