Σημαντική η συμμετοχή στη δωρεάν εξέταση ΤΕΣΤ ΠΑΠ

Σημαντική ήταν η συμμετοχή και αυτή τη φορά, στη δωρεάν εξέταση ΤΕΣΤ ΠΑΠ που διοργάνωσαν από κοινού ,η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Αχαρνών και Φυλής με την Κοινωνική Υπηρεσία και τις ενταγμένες κοινωνικές δομές, Παροχής Βασικών Αγαθών και του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας.

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε την η Μαρτίου 2023, στο χώρο Α΄ ΚΑΠΗ. Τον συντονισμό της δράσης είχε η Κοινωνική Λειτουργός Χαρά Νιτσάκη.

Τις εξετάσεις πραγματοποίησε, η Μαία Ελένη Μεθενίτη, μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, εκφράζει θερμές ευχαριστίες, στον Πρόεδρο της Αντικαρκινικής Αχαρνών – Φυλής, Παναγιώτη Καζανά, στην Αντιπρόεδρο Ελένη Καμπόλη, στη Μαία Ελένη Μεθενίτη καθώς και στην Διονυσία Στεφάτου, μέλος της Αντικαρκινικής Εταιρείας , για την άριστη συνεργασία.

Ο Δήμος Φυλής, θα συνεχίσει τις δράσεις που αφορούν σε προληπτικούς ελέγχους υγείας, με σκοπό να συμβάλλει στην θωράκιση της υγείας του πληθυσμού .

Οι δωρεάν εξετάσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της πολιτικής του Δήμου Φυλής για δράσεις προληπτικής ιατρικής και προαγωγής της δημόσιας υγείας των πολιτών.

“Κύριο μέλημά μας είναι η φροντίδα και στήριξη των δημοτών” , υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Αντωνόπουλος, τονίζοντας ότι η αύξηση του αριθμού των γυναικών που εξετάστηκαν, σε σχέση με πέρυσι, είναι ενθαρρυντική για τη συνέχιση ανάλογων πρωτοβουλιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου