Συνάντηση Δημάρχου Φυλής με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την ανέγερση Φοιτητικής Εστίας στα Άνω Λιόσια


 Με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα, τον Πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Σπύρο Κίντζιο και τον Αντιπρύτανη Εμμανουήλ Φλεμετάκη, συναντήθηκε, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. Αντικείμενο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στη Βουλή, ήταν η ανέγερση Φοιτητικής Εστίας στα Άνω Λιόσια. Συζητήθηκαν ο συντονισμός των ενεργειών για την υλοποίηση του σχεδίου και η επέκταση της συνεργασίας με την εγκαθίδρυση δομών και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που εμπίπτουν στα αντικείμενα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου.

«Μελετήσαμε τις θεσμικές παρεμβάσεις που απαιτούνται για την ανάπτυξη της συνεργασίας μας με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Επιδίωξη του Δήμου Φυλής είναι η σταθερή και μόνιμη συνεργασία του με τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, σε όλα τα επίπεδα. Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα για τη διαχρονική υποστήριξή του στο Δήμο μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου