ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: Καλωσορίζουμε τους φιλάθλους στο final four του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών στο Κλειστό της Ζωφριάς

Διαχρονικές είναι οι διακρίσεις του Δήμου Φυλής στον αθλητισμό, επισημαίνει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, σε μήνυμά του, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο φυλλάδιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), για το final four του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών, που θα διεξαχθεί από τις 24 μέχρι τις 26 Μαρτίου 2023, στο 3ο Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων (Ζωφριά). Καλωσορίζοντας τους φιλάθλους στη μεγάλη διοργάνωση, ο Δήμαρχος τονίζει ότι για το Δήμο Φυλής ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός αποτελούν διαχρονικούς αναπτυξιακούς άξονες και προσθέτει ότι έχει στρατευθεί στην εθνική προσπάθεια για την επάνοδο της εθνικής ομάδας μπάσκετ στις μεγάλες διακρίσεις. Το πλήρες κείμενο του μηνύματος του Δημάρχου Φυλής έχει ως εξής:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στο Δήμο μας, την τελική φάση (final four) του 26ου OPAP Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.
Για το Δήμο Φυλής ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός αποτελούν διαχρονικούς αναπτυξιακούς άξονες. Κάτι που φαίνεται από τις αθλητικές του υποδομές και από τις διακρίσεις του στην καλαθοσφαίριση, ιδιαίτερα στις γυναίκες.
Μόνιμη είναι, εξάλλου, η διάθεσή του να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια για την επάνοδο του αθλήματος στις μεγάλες διακρίσεις, εξ ου και η στράτευσή του για την υποστήριξη της Εθνικής Ομάδας στους αγώνες που έχουν διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων.
Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την επιλογή του Δήμου Φυλής ως οικοδεσπότη της διοργάνωσης. Επίσης όλους τους συντελεστές της αλλά και τους συνεργάτες μου στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ). Είμαι βέβαιος ότι, με την υποστήριξη όλων μας, το final four του 26ου OPAP Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών θα στεφθεί από επιτυχία.

Χρήστος Σπ. Παππούς

Δήμαρχος Φυλής

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου