ΚΚΕ Δυτικής Αττικής: Περιοδεία της Αγγελικής Παπαδάτου στο Δημαρχείο Φυλής στα Άνω Λιόσια

Περιοδεία στο δημαρχείο Φυλής στα Άνω Λιόσια τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αγγελική Παπαδάτου υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ στη Δυτική Αττική.

Με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη, τόνισε ότι οι πραγματικοί ένοχοι είναι το κράτος και οι Κυβερνήσεις διαχρονικά που εφάρμοσαν την εγκληματική πολιτική της απελευθέρωσης και ιδιωτικοποίησης των μεταφορών που είναι η ίδια πολιτική που ευθύνεται και για την κατάσταση στα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα σχολεία, στον τομέα της υγείας κ.α. Αναφορά έκανε και στην ιδιωτικοποίηση του νερού, όπου ουσιαστικά είναι προαπαιτούμενο και απαίτηση του ταμείου ανάκαμψης και κάλεσε όλους σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν εργατικά συνδικάτα στο Σύνταγμα ενάντια στο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για την παραπέρα εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση του νερού.

Η Αγγελική Παπαδάτου κάλεσε τους εργαζόμενους να μετατρέψουν σε κριτήριο ψήφου τη στάση των αστικών κομμάτων απέναντι σε αυτή την κατάσταση, ενισχύοντας μαζικά το ΚΚΕ κάτι που μπορεί να δώσει δύναμη, προοπτική, να ασκήσει πίεση σε όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές.





 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου