Gobolinos: Μια ολοκαίνουργια πρόταση με δώρα για τους αγαπημένους μας γεμάτα φαντασία


Η άνοιξη επιτέλους έφτασε, γεμάτη γενέθλια ή γιορτές, αλλά και υποσχέσεις για στιγμές που θα κρατήσουν μια ζωή. Εκτός όμως από τις αναμνήσεις που φυλάμε στα συρταράκια του μυαλού και της καρδιάς μας, τα δώρα που δεχόμαστε ή χαρίζουμε στους αγαπημένους μας, είναι εξίσου ανθεκτικά στο χρόνο. Αρκεί να είναι φτιαγμένα με φροντίδα, να κρατάνε κάτι από το μεράκι του δημιουργού και την σκέψη του ανθρώπου που τα προσφέρει.

Και αν ξαφνικά το να κάνουμε ένα όμoρφο δώρο αρχίζει να μας φαίνεται περίπλοκο, το Gobolinos, είναι η νέα πρόταση στην πόλη μας, που θα μας λύσει τα χέρια. Το Gobolinos βρίσκεται κυριολεκτικά δύο βήματα από την κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων και μας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από χειροποίητα κοσμήματα και είδη δώρων για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, μενταγιόν που θυμίζουν μικρά έργα τέχνης γεμάτα γεωμετρία και χρώμα, είδη γραφείου σχεδιασμένα με φαντασία και άπαιχτο γούστο, ευχετήριες κάρτες από τα πιο απίθανα υλικά με τους πιο ευφάνταστους συνδιασμούς και φυσικά λαμπάδες βγαλμένες κατευθείαν από τον κόσμο των νεράιδων, είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που θα βρούμε στο ολοκαίνουργιο κατάστημα, στην οδό Στρατηγού Λιόση 42.





Κάρτες και λαμπάδες για βαφτιστήρια κάθε ηλικίας







Κάνοντας το γραφείο μας πιο φιλόξενο από ποτέ






Μπορείτε να βρείτε το Gobolinos σε Facebook και Ιnstagram και φυσικά στο κατάστημα της οδού Στρατηγού Λιόση 42. Καλές αγορές!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου