Το αδιαχώρητο στο διήμερο της νέας παράστασης “Black Out” της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Φυλής

Απ΄άκρη σ’ άκρη γέμισε η Θεατρική Σκηνή, κατά την πρεμιέρα το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 αλλά και τη δεύτερη μέρα Κυριακή 9 Απριλίου, της νέας θεατρικής παράστασης της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Φυλής “Black Out” του Jack Sharkey σε σκηνοθεσία Στέλλας Νικολοθανάση.

Το κοινό απόλαυσε, γέλασε με την ψυχή του και καταχειροκρότησε τους ηθοποιούς της Στέλλας, που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό κι ένα άρτιο, από κάθε άποψη, αποτέλεσμα. 
Την πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους οι υποψήφιες βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής Γιώτα Παππά και Διονυσία Στεφάτου. Τη δεύτερη μέρα το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας και ο Αναπληρωτής Δημάρχου Τόλης Βαδεβούλης.

Ο Γιώργος Μαυροειδής εξάλλου που στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την Θεατρική Ομάδα του Δήμου Φυλής – Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα” ήταν εκείνος που έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Στέλλα Νικολοθανάση και του ηθοποιούς της, στους οποίους και πρόσφερε από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Τα ωραία πάντως δεν σταματούν εδώ καθώς όσοι δεν είδαν την παράσταση θα έχουν ξανά την ευκαιρία κατά το διήμερο (Σαββατοκύριακο) 29 και 30 Απριλίου με είσοδο ελεύθερη.
(Το μεγαλύτερο μέρος του φωτογραφικού υλικού φέρει την υπογραφή της Αθηνάς Χριστοδουλή)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου