Ο Γιώργος Πάντζας Guest Star στο “PRANA” τη νέα παράσταση των “Υπερφωτισμένων”

Την ευχάριστη πολιτιστική είδηση,  ανακοίνωσε με ανάρτησή της στην Ομάδα της στο Facebook, η θεατρική Ομάδα του Γιάννη Γαλανόπουλου “Υπερφωτισμένοι” Δήμου Φυλής. Ιδού τι αναφέρουν:

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός Γιώργος Πάντζας θα συμπράξει με τους "Υπερφωτισμένους" στο νέο έργο του Γιάννη Γαλανόπουλου "PRANA, ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ".

Ένας από τους καλύτερους του ελληνικού σινεμά και του θεάτρου, σε ένα guest ρόλο που θα χαρίσει άφθονο γέλιο στους θεατές!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Γαλανόπουλος και οι "Υπερφωτισμένοι" συμπράττουν με κάποιον καταξιωμένο επαγγελματία.
Στη "Μετασεισμική Ακολουθία ή Πώς την κάνουν οι Κινέζοι" είχαν την Ελένη Γερασιμίδου, στους Εχθρούς Εξ Αίματος του Αρκά τον Γιάννη Ζουγανέλη και πέρυσι, το La Nona προλόγιζε ο Δημήτρης Πιατάς.
Θυμίζουμε και το πρώτο θεατρικό έργο του Γιάννη Γαλανόπουλου "Καραμέλες Ούζου" που πρωταγωνίστησαν ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Δημήτρης Καμπόλης και ο ΑλέξανδροςΤρανουλίδης, είχε και τη συμβολή της Ναταλίας Γερμανού.

Περισσότερα για τη συμμετοχή του Γιώργου Πάντζα σε λίγο καιρό, καθώς θα πλησιάζουμε στην πρεμιέρα μας!

Προς το παρόν, τον ευχαριστούμε θερμά!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου