Το αδιαχώρητο στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Θανάση Μπούρα στα Άνω Λιόσια


Με μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην ιστορία του Δήμου Φυλής άνοιξε, το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου 2023, την προεκλογική του εκστρατεία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Υφυπουργός Θανάσης Μπούρας.

Ο Θανάσης Μπούρας, αμέσως μετά τα εγκαίνια, τα οποία τέλεσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πατήρ Τίτος Χρήστου και ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου πατήρ Μηνάς Αλεξιάδης συνεπικουρούμενοι από τον Διάκονο Μιχαήλ Γιαννακέλο κι αφού τόνισε ότι «από Θεού άρχεται», έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της κυβέρνησης και του δικού του, ως Βουλευτής της Δυτικής Αττικής.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι, στο πλευρό του Δήμου και των δημοτών της Φυλής. Κυκλοφορώ κάθε μέρα στα Άνω Λιόσια, στο Ζεφύρι και στη Χασιά. Μιλάω καθημερινά μαζί σας», τόνισε καταχειροκροτούμενος ο Θανάσης Μπούρας.

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο είπε ότι, παρά κάποια λάθη, το ισοζύγιο είναι θετικό, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι στη θητεία της κυβέρνησης προέκυψαν η πανδημία και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ιδιαίτερα στάθηκε στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, στην ψηφιοποίηση του Κράτους, στην οικονομική ανάπτυξη, στην καταπολέμηση της ανεργίας και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των νέων και των γυναικών.

Για τη Δυτική Αττική τόνισε ότι η αναγέννηση του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα και η επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνας υπήρξαν στοίχημα για την Κυβέρνηση αλλά και για τον ίδιο. Αναφέρθηκε επίσης στις νομοθετικές πρωτοβουλίες για το Δήμο Φυλής με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη η οποία ψηφίστηκε, μετά από προσωπικό αγώνα του ιδίου, του Δημάρχου Χρήστου Παππού και της Αναπλ. Δημάρχου Χρυσούλας Κουράση, την τελευταία, στην κυριολεξία, ημέρα της Κοινοβουλευτικής Περιόδου.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε, όπως ήταν φυσικό, στην προβολή της υποψηφιότητάς του, τονίζοντας ότι η θα κινηθεί και στην επόμενη βουλευτική περίοδο με γνώμονα την εμπειρία του, η οποία, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, γεννά και νέες ιδέες. Επέστησε την προσοχή των φίλων του ότι στις εκλογές της 21ης Μαΐου έχει ανάγκη το σταυρό της προτίμησής τους, ώστε να συνεχίσει να τους εκπροσωπεί στην Εθνική Αντιπροσωπεία. «Πάμε καλά, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας εφησυχάζει, ιδίως η βεβαιότητα ότι ο Μπούρας θα εκλεγεί σίγουρα και δεν έχει ανάγκη το σταυρό,», τόνισε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας την ομιλία του ανανέωσε το ραντεβού του με τους φίλους τους για την κεντρική προεκλογική του ομιλία που έχει προγραμματισθεί για το βράδυ της 8ης Μαΐου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.


Εν συνεχεία χαιρέτισε, προσωπικά, όλους τους παρισταμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι και αναπλ. Δήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι κρατικών υπηρεσιών και κοινωνικών φορέων.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου