Ευχαριστίες Γιώργου Μαυροειδή για τις ευχές στην ονομαστική του εορτή

 




Ένα ποτό πρόσφερε, το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου 2023, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΝΠΔΔ ΠΑΡΝΗΘΑ) Γιώργος Μαυροειδής, στις δεκάδες των συναδέλφων, συνεργατών και φίλων που του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή.
Μέσα στη χαλαρή ατμόσφαιρα του μπαρ «Σχοινοβάτης», ο Γιώργος Μαυροειδής είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους για την πολιτιστική και αθλητική επικαιρότητα, αλλά και για τον προγραμματισμό των δράσεων, καθώς φέτος, το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του πανηγυρικού των Άνω Λιοσίων συμπίπτει με τις βουλευτικές εκλογές.
«Οι φιλίες που έχω αναπτύξει στο πλαίσιο της πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας είναι το μεγάλο κέρδος που έχω αποκομίσει σε προσωπικό επίπεδο. Η αλληλοεκτίμηση μεταξύ των συναδέλφων, των συνεργατών και των ανθρώπων από τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους είναι η βάση της επιτυχίας όλων μας», δήλωσε ο Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος δεν παρέλειψε, να αναφερθεί, για ακόμα μια φορά, στο Δήμαρχο Χρήστο Παππού. «Είναι πάντα δίπλα μας, έτοιμος να λύσει κάθε πρόβλημα», δήλωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου