Βούλιαξε από κόσμο το κολυμβητήριο στους 2ους “Αγώνες Φιλίας Αρίων”

Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθησαν την Κυριακή 7 Μαΐου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άνω Λιοσίων οι 2οι κολυμβητικοί “Αγώνες Φιλίας Αρίων”, υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα”.

Στη διοργάνωση που τείνει να γίνει θεσμός συμμετείχαν 26 αθλητικά σωματεία με αθλητές επτά, οκτώ και εννέα ετών οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από την κατάμεστη από κόσμο κερκίδα του κολυμβητηρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο πριν τις δέκα το πρωί με παρέλαση των αθλητών. Στη συνέχεια η πρόεδρος του συλλόγου Κατερίνα Τσότσου ευχαρίστησε γονείς,προπονητές,φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου καθώς και τους αθλητές για τη στήριξη της εκδήλωσης και κάλεσε τον έτερο οικοδεσπότη της εκδήλωσης Πρόεδρο του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή να απευθύνει χαιρετισμό.

Ο Γιώργος Μαυροειδής ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τους συναδέλφους του στην τοπική αυτοδιοίκηση και ευχήθηκε στους αθλητές καλούς αγώνες. “Χωρίς τους συνεργάτες μου το κολυμβητήριο δεν θα είχε αυτή τη ζωή σήμερα. Ευχαριστώ το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που είναι δίπλα μας, είναι δική του πρωτοβουλία το κολυμβητήριο να είναι ανοιχτό και γεμάτο” είπε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου.

Πριν την έναρξη των αγώνων ο Γιώργος Μαυροειδής βράβευσε την 30χρονη Ελληνίδα κολυμβήτρια Κριστέλ Βουρνά που συμμετείχε το 2012 στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και το 2016 στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας ενώ υπήρξε 1η Πανελληνιονίκης στα πρωταθλήματα γυναικών από το 2007 έως το 2018 με 37 πανελλήνια ρεκόρ στις αποσκευές της στα 50m και τα 100m πεταλούδα.

Ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Κώτσηρα, Αθανάσιος Δρένης, που εκπροσώπησε τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης βράβευσε αθλήτρια Γεωργία Χατζηγεωργίου πρωταθλήτρια Ευρώπης στο πανευρωπαϊκό master της Ρώμης ενώ συνολικά υπήρξε πρωταθλήτρια 5 φορές σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, 9 φορές στο πρωτάθλήμα Αμερικής και 8 φορές στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας βράβευσε την 2 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος το 2021 και 2022 Κατερίνα Κουνάνη η οποία έχει ήδη στο ενεργητικό της 9 χρυσά μετάλλια.

Ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Γιώργος Αβράμης βράβευσε το γνωστό δημοσιογράφο και κριτή αγώνων κολύμβησης Νίκο Σεβαστό για τη μεγάλη προσφορά του στην προβολή και διάδοση της Ελληνικής κολύμβησης.

Η πρόεδρος του Αρίωνα, τέλος βράβευσε υποστηρικτές του συλλόγου και η Αναπληρώτρια Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση έκανε την ειδική βράβευση με τίτλο η “μάνα του αθλητή” που στο πρόσωπο της Ειρήνης Πετροπούλου τιμήθηκε η γυναίκα με αφορμή την επικείμενη γιορτή της μητέρας.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που παρακολούθησε μεγάλο μέρος των αγώνων συνεχάρη την πρόεδρο του Αρίωνα για την άρτια διοργάνωση και τους διακεκριμένους προσκεκλημένους στην εκδήλωση και βράβευσε μικρούς αθλητές των αγώνων φιλίας ΑΡΙΩΝ 2023.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και βράβευσαν επίσης αθλητές ο Α΄ Επιλαχών Βουλευτής Δ. Αττικής Σταμάτης Πουλής, ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Γιώργος Αβράμης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, η Αναπληρώτρια Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.

VIDEOS και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου