Εργασίες εξωραϊσμού στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων από τον Γιάννη Κρεμύδα


 

Πιστός στη δέσμευσή του να δημιουργεί συνεχώς ένα όμορφο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, συνεχίζει αδιάκοπα τις εργασίες επισκευών, εξωραϊσμού και αισθητικών παρεμβάσεων σε Δημοτικά σχολεία του Δήμου Φυλής.
Έτσι, ύστερα από αίτημα της Διεύθυνσης του σχολείου, πραγματοποιήθηκαν, στο 7ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων, εργασίες ελαιοχρωματισμού, εξωραϊσμού και επισκευών στην αίθουσα εκδηλώσεων, επισκευή στα αλουμίνια, στεγανοποίηση στα τζάμια, ενώ κατασκευάστηκε μια νέα αποθήκη.
«Ο ρόλος του σχολείου δεν εξαντλείται μόνο στη μάθηση, αλλά πρέπει το ευρύτερο περιβάλλον να προσελκύει τα παιδιά και να τους δημιουργεί θετικά συναισθήματα, αφού εκεί περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τους. Πιστοί στη διαχρονική θέση του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού ότι ένα όμορφο, περιποιημένο και φιλόξενο σχολικό περιβάλλον συμβαδίζει με την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών, δε σταματάμε σε όλη τη διάρκεια του έτους να προσπαθούμε για το καλύτερο στα σχολεία μας» δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Κρεμύδας.

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου