Καλές δουλειές στο Christina' s Homestores που άνοιξε τις πύλες του και στα Άνω Λιόσια ευχήθηκε ο Χρήστος Παππούς

Μπορεί το πρόγραμμα του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού να είναι βαρύ επτά μέρες την εβδομάδα, αλλά κλέβει πάντα, έστω και λίγο χρόνο προκειμένου να βρεθεί κοντά στους επιχειρηματίες του τόπου.

Τους ανθρώπους, που με τα καταστήματά τους στολίζουν την πόλη και δίνοντας τον καθημερινό, δικό τους αγώνα, της προσφέρουν αίγλη και πολιτισμό.

Έτσι το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου 2023 ο Δήμαρχος Φυλής συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ντίνα Παπαδήμα, βρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων του Christina' s Homestores, που μετά την πετυχημένη παρουσία του στο Ζεφύρι, άνοιξε και δεύτερο κατάστημα στην καρδιά των Άνω Λιοσίων (Στρατηγού Λιόση 17).

Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα, Λευκών ειδών και ειδών σπιτιού για όλους τους χώρους, τις ηλικίες και τις εποχές, αποτελεί ένα ξεχωριστό κατάστημα που καλύπτει κάθε ανάγκη αλλά και τα πιο απαιτητικά γούστα!

Για να μην αναλωθούμε σε περιττές λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.christinashomestores.gr/ κάι την σελίδα του Christinas Homestores στο facebook, για να διαπιστώσετε, του λόγου το αληθές.

Στα εγκαίνια που τελέτηκαν με τις ευλογίες του Αρχιερατικού Επιτρόπου Φυλής π. Τίτου Χρήστου, εκτός από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστος Παππού που έδωσε το “παρών” και τις ευχές του για καλές δουλειές στη φιλόξενη ιδιοκτήτρια Χριστίνα Σταματοπούλου και την οικογένεια της, διακρίναμε επίσης τους Αντιδημάρχους, Θανάσης Σχίζα και Γιώργο Αβράμη, τον αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργο Ραφτέλη, τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο και πολύ κόσμο.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου