Νοσηλεύεται με πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη η Τζένη Μπάρα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε στην προεκλογική περίοδο η συνδημότισσά μας και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, στην εκλογική περιφέρεια Δυτ. Αττικής, Τζένη Μπάρα. Υποτροπίασε παλιό τραύμα στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί, εσπευσμένα, για νοσηλεία στο Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι», την παραμονή των εκλογών της Κυριακής 21-05-2023. Έτσι, όχι μόνο δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει την προεκλογική της εκστρατεία, αλλά ούτε καν να ψηφίσει.
Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της είναι στάσιμη και επί του παρόντος είναι καθηλωμένη, περιμένοντας τη διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας, από το αποτέλεσμα της οποία θα κριθεί αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Το παρήγορο, είναι ότι έχει καλή ψυχολογία, λόγω της ευρείας νίκης της ΝΔ, αλλά και λόγω της αγάπης των φίλων και εκλογέων της ΝΔ στο πρόσωπό της.
«Είμαι πολύ συγκινημένη από την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα της ΝΔ, που εκφράστηκε με το συγκλονιστικό ποσοστό 40,79% . Η εμπιστοσύνη αυτή ανοίγει το δρόμο για πρόοδο και ευημερία και την επόμενη τετραετία. Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω τους συναγωνιστές και φίλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλό της Πατρίδας, της Δυτικής Αττικής και του Δήμου μας», δήλωσε η Τζένη Μπάρα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου