Δυνατό ξεκίνημα για την υποψηφιότητα του Κυριάκου Χατζηλέρη με το ΠΑΣΟΚ η πολυπληθής συγκέντρωσή του στα Άνω Λιόσια

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, μετά τις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023, στο πλαίσιο μιας κυβέρνησης συνεργασίας που θα απομακρύνει το ενδεχόμενο νέων εκλογικών αναμετρήσεων, προέβλεψε ο υποψήφιος βουλευτής Κυριάκος Χατζηλέρης.

Μιλώντας, το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου 2023, σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών, μελών και φίλων του Κινήματος, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ του Δημαρχείου Φυλής, τόνισε ότι η κυβέρνηση πρόσβαλε τους θεσμούς και διολίσθησε στον αυταρχισμό. Πρόσθεσε ότι η προστασία του πολίτη έχει εξελιχθεί, με ευθύνη του αρμόδιου υπουργού, σε διαδικασία δημοσίων σχέσεων και ζήτησε την ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων της Δυτικής Αττικής και την επικέντρωση των δυνάμεων αστυνόμευσης στα κέντρα παραβατικότητας κι όχι σε σταθερά σημεία.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ΕΣΥ που αποτέλεσε έργο του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε τη στήριξή του. Αναφέρθηκε επίσης, στην προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, υπενθυμίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ, μέσα στο δύσκολο κλίμα του μνημονίου, ανακούφισε τα λαϊκά νοικοκυριά. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ακρίβεια, επισημαίνοντας ότι, παρά τους ισχυρισμούς του αρμόδιου υπουργού, τα βασικά είδη διατροφής έχουν ακριβύνει πάνω από 10%.

Για τη Δυτική Αττική, η οποία, όπως είπε, παράγει το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού πλούτου, τόνισε ότι τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με σχέδιο, καθώς πρόκειται για μια περιοχή που διαθέτει πόρους και φυσικό κάλλος.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν οι ομιλητές που προλόγισαν τον Κυριάκο Χατζηλέρη, επισημαίνοντας την προσήλωσή του στις αρχές και στις ιδέες του, την επαγγελματική του επάρκεια και την ανθρωπιά του. Ο Τάσος Κουρκούτας και η Μαρία Μιχάλαρου μίλησαν για την κομματική του διαδρομή και ο Πέτρος Μάης για την επαγγελματική του, εκθειάζοντας το συνεργατικό του πνεύμα και την υποστήριξή του στους νέους.

Στην πολυπληθή συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ηλίας Παπαηλίας, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, οι αναπλ. Δήμαρχοι Νίκος Χατζητρακόσιας και Χρυσούλα Κουράση, ο συνυποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αθανάσιος Βασιλείου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φυλής Σοφία Πανουτσακοπούλου, Δημήτρης Καμπόλης και Χρήστος Ρούσσας, η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Δήμου, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Βαγγέλης Χριστοφιλάκης, οι πρώην Δήμαρχοι Αχαρνών Τάσος Μουστακάτος και Σωτήρης Ντούρος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Άνω Λιοσίων Ευάγγελος Σαμόλης, η πρώην Αντιδήμαρχος Φυλής Έλλη Κατσανού, τοπική Σύμβουλος Φυλής Ιωάννα Πίνη, εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων του τόπου και πολύς κόσμος, ο οποίος τίμησε τον Κυριάκο Χατζηλέρη για την εικοσαετή αυτοδιοικητική διαδρομή του, ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό κι ένα χαρακτηριστικό βίντεο από την ομιλία του 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου