Τα εκλογικά περίπτερα του ΚΚΕ στις γειτονίες της Δυτικής Αττικής – Εν προκειμένω στον Δήμο Φυλής


 Ξεκίνησε η λειτουργία των εκλογικών περιπτέρων του ΚΚΕ σε κεντρικά σημεία και πλατείες της Δυτικής Αττικής, όπως στην πλατεία Ευμολπιδών στην Ελευσίνα, στην κεντρική πλατεία της Μάνδρας και στην Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια.

Αυτά θα αποτελέσουν κόκκινες γωνιές συνάντησης με οπαδούς και φίλους, σημεία εκκίνησης για τις μαζικές εξορμήσεις και περιοδείες των Κομματικών Οργανώσεων, διακίνησης του εκλογικού υλικού, του «Ριζοσπάστη» και των ψηφοδελτίων του Κόμματος. Η λειτουργία τους θα συμβάλλει και αυτή στο να φτάσει το Κάλεσμα του ΚΚΕ παντού.

Συγκεκριμένα στον Δήμο Άνω Λιοσίων, πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του εκλογικού περιπτέρου με την παρουσία της Αγγελικής Παπαδάτου, υποψήφιας βουλευτή του ΚΚΕ στην Δυτική Αττική. Στην Ελευσίνα, στην υποδοχή εκλογικού περιπτέρου, παρευρέθηκαν ο Βαγγέλης Γκίνης, υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής με το ΚΚΕ και ο Γιώργος Τάτσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ήδη από τις πρώτες ώρες, κόσμος όλων των ηλικιών περνάει από τα εκλογικά περίπτερα που έχουν στηθεί, για να προμηθευτεί φυλλάδια του Κόμματος, να συζητήσει με τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου