Ανακοίνωση για τις Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς


Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ»

ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφών - επανεγγραφών και η υποβολή των δικαιολογητικών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων, για το σχολικό έτος 2023-2024, θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα https://polfyli.intellisoft.gr .

Η περίοδο υποβολής ορίζεται από Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 έως και Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 (ώρα 24:00), κατά την οποία θα είναι σε λειτουργία η πλατφόρμα για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές .

Δεκτές γίνονται αιτήσεις νηπίων και βρεφών που γεννήθηκαν από 01/01/2020 έως και 29/02/2023 και μόνο από κατοίκους του Δήμου Φυλής ενώ οι επανεγγραφές θα γίνονται δεκτές αφού δεν υπάρχουν οφειλές .

Στην ιστοσελίδα μας https://psdf.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις οδηγίες υποβολής της αίτησης, τα απαραίτητα δικαιολογητικά , καθώς και την μοριοδότησή της .

Για να γίνει δεκτή η αίτησή σας , πρέπει αυστηρώς να επισυνάψετε όλα τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την οικογενειακή, εργασιακή, οικονομική και ιατρική κατάσταση .

Τα οριστικά αποτελέσματα φιλοξενίας νηπίων – βρεφών θα ανακοινωθούν μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α (ΕΣΠΑ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Γραφείου Διοίκησης 210 2475433. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου