Και ο Χρήστος Παππούς στο GORILLA HEALTHY BAR

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει ότι το GORILLA HEALTHY BAR τις μέρες της πανδημίας αποτέλεσε “φάρο ελπίδας” στην πόλη των Άνω Λιοσίων και γενικότερα στον Δήμο Φυλής καθώς τις άδειες καρέκλες του, είχαν καταλάβει τέσσερις υπέροχοι αρκούδοι που τις ζέσταιναν μέχρι να αποκτήσουμε και πάλι την πολυπόθητη ελευθερία μας.

Φωτό Αρχείου με τους αραχτούς αρκούδους έξω από το Gorilla, την περίοδο της πανδημίας

Ο Φύλαρχος τότε μάλιστα, είχε κάνει το παρακάτω αφιέρωμα:

Τα πολύ δύσκολα πέρασαν και το ξεχωριστό μαγαζί που ήρθε να καλύψει το κενό στο χώρο της υγιεινής διατροφής που υπήρχε στα Άνω Λιόσια έμεινε, κι έχει πλέον το δικό του φάν κοινό, καθώς το GORILLA HEALTHY BAR (Στρατηγού Λιόση 17) προσφέρει σε πολύ καλές τιμές, χυμούς, ροφήματα, ποτά και επιδόρπια, όλα από τα αγνότερα υλικά, σ' ένα περιβάλλον με απαλά χρώματα, στην καρδιά της πόλης.

Όλα αυτά τα θυμηθήκαμε με αφορμή το γεγονός ότι εκεί βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Καλεσμένος στα εγκαίνια του διπλανού καταστήματος το θεώρησε χρέος του να περάσει και από το Gorilla ώστε να χαιρετήσει εγκάρδια, τους ιδιοκτήτες, το προσωπικό αλλά και τον κόσμο που σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας, μέχρι αργά το βράδυ βρίσκει στο αγαπημένο στέκι ζεστή φιλοξενία και άψογη εξυπηρέτηση.

Δεν ξέρουμε αν ο Δήμαρχος δοκίμασε κάτι από τα καλούδια του, αλλά αν δεν το έκανε, έχασε!

Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε την σελίδα του στο facebook στη διεύθυνση: Gorilla Healthy Bar και στο instagram: gorilla_healthy_bar

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου