Σπείρα εξαπάτησε και λήστεψε επιχειρηματία στο Ζεφύρι

10 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ Η ΛΕΙΑ ΤΟΥΣ – Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ




«Γιαλατζί» επιχειρηματίας, εξαπάτησε γνωστό έμπορο από την επαρχία, του έκλεισε ραντεβού για την αγορά ποτών, και τον λήστεψε με την απειλή μαχαιριού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr ο κακοποιός του άρπαξε τσάντα με 10.500 ευρώ!
Ο 59χρονος έμπορος από την Ηγουμενίτσα, αρχικά είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον απατεώνα, με τον οποίο συμφώνησαν την τιμή αγοράς των ποτών, και συμφώνησαν να συναντηθούν στην Ν. Ερυθραία για την παραλαβή τους. Οδικώς με τον οδηγό του, την περασμένη Τετάρτη έφτασαν στην Αθήνα. Τηλεφώνησε στον... επιχειρηματία-έμπορο, ο οποίος τελικά άλλαξε τον τόπο συνάντησης. Του ζήτησε να βγει στην έξοδο 7 της Αττικής Οδού και να τον περιμένει σε καντίνα που βρίσκεται στο σημείο.
Ο έμπορος από την Ηγουμενίτσα, έφτασε στο ραντεβού αλλά ο απατεώνας τον έστησε μια περίπου ώρα. Όταν τελικά συναντήθηκαν, συμφώνησαν για την αγοραπωλησία, πήρε καφέ και νερό από την καντίνα, και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του 59χρονου. Τους έδωσε την διεύθυνση της αποθήκης και με την βοήθεια του GPS έφτασαν σε ερημική περιοχή του Ζεφυρίου.
Στην είσοδο των εγκαταστάσεων τους περίμενε ένας «φουσκωτός» (υποδυόμενος τον μπράβο), πιθανότατα Ρομά, σύμφωνα με τα θύματα. Ο δήθεν έμπορος κατέβηκε από το όχημα και πλησίασε τον συνεργάτη του. Βάσει σχεδίου οι δύο άντρες άρχισαν να μαλώνουν. Ξαφνικά ο απατεώνας, επέστρεψε στο αυτοκίνητο και ζήτησε από τον 59χρονο επιχειρηματία να του δείξει τα χρήματα γιατί ο συνεργάτης του με τον οποίο μάλωναν, δεν πίστευε πως είχαν το χρηματικό ποσό ώστε να αγοράσουν τα ποτά.
Ο επιχειρηματίας τον πίστεψε, και για να αποδείξει ότι είναι φερέγγυος άνοιξε την τσάντα και του έδειξε τις δεσμίδες με τα χαρτονομίσματα. Τότε ο δράστης τράβηξε μαχαίρι, του το κόλλησε στο λαιμό και μπροστά στα μάτια του οδηγού του, του άρπαξε την τσάντα. Έφυγε τρέχοντας, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του συνεργού του και εξαφανίστηκαν. Το θύμα τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε την ένοπλη ληστεία. Την έρευνα για την εντοπισμό των δύο κακοποιών έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ζεφυρίου.

ΠΗΓΗ: https://www.vradini.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου