«Αδιάβροχος» στη συγκέντρωση της Ελευσίνας ο Μπούρας

 


 Πρόκειται, φυσικά, για σχήμα λόγου που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε μια κατάσταση, χωρίς προηγούμενο. 
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Θανάσης Μπούρας είχε προγραμματίσει προεκλογική συγκέντρωση για το βράδυ της Τρίτης 2 Μαΐου 2023, στην πόλη της Ελευσίνας, για να εγκαινιάσει το εκλογικό του κέντρο. Μόνο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες και την ώρα έναρξης της συγκέντρωσης ξέσπασε μπόρα. 
Η βροχή δεν πτόησε τον Θανάση, ο οποίος χαιρέτισε το πλήθος των φίλων του και έκανε, υπό βροχή, την ομιλία του. Άλλωστε, στη ζωή του έχει μάθει να πορεύεται, μαχητικά, αγνοώντας τις αντιξοότητες. Όμως, ούτε και οι φίλοι του πτοήθηκαν, υπομένοντας, στωικά, τη βροχή για να του ανταποδώσουν την αγάπη του και να του δείξουν την αποφασιστικότητά τους να τον εκλέξουν και πάλι στη νέα Βουλή. Γιατί, κατά κοινή ομολογία, ο Θανάσης Μπούρας συνέβαλε στη λύση πολλών μεγάλων προβλημάτων της Δυτικής Αττικής και στήριξε, προσωπικά, τους συμπολίτες του στα πολλά και διάφορα προβλήματα που αντιμετώπισαν. 
Τον ενθουσιασμό που επικράτησε στη συγκέντρωση περιγράφει, γλαφυρά, το σχετικό Δελτίο Τύπου. 
«Άλλοι με τις ομπρέλες τους και άλλοι χωρίς, έμειναν μέχρι αργά το βράδυ συζητώντας μαζί του», αναφέρεται χαρακτηριστικά και προστίθεται. «Πάρα την κακοκαιρία και τη δυνατή βροχή εκατοντάδες ήταν οι φίλοι του Θανάση Μπούρα που τον τίμησαν με την παρουσία τους, τον αγκάλιασαν με την καρδιά τους και κατέκλυσαν το χώρο τόσο έξω όσο και μέσα στο πολιτικό του γραφείο. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να έρχεται μέχρι και αργά το βράδυ. Οι κάτοικοι του Θριάσιου Πεδίου έδειξαν ιδιαίτερη αγάπη, ενθουσιασμό, εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Βουλευτή τους, του φίλου τους Θανάση Μπούρα. Ο κ. Μπούρας τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η αγάπη και η στήριξή τους, του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για τη Δυτική Αττική. Η αγάπη αυτή είναι που τον γεμίζει με την ευθύνη και την υποχρέωση να κάνει πάντα το καλύτερο που μπορεί για τη Δυτική Αττική και τους συμπολίτες του. Αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού, ο κ. Μπούρας απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό στους καλούς του φίλους. «Ήμουν, είμαι και θα είμαι, στο πλευρό σας. Κυκλοφορώ κάθε μέρα ανάμεσά σας. Μιλάω καθημερινά μαζί σας», τόνισε στους φίλους του οι οποίοιδεν σταμάτησαν να τον χειροκροτούν. Μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου και είπε ότι η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη. Για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Συγκινημένος είπε μεταξύ άλλων: “Με τη δική σας στήριξη και αγάπη, σας εκπροσωπώ δυναμικά τόσο μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, όσο και στη Δυτική Αττική.” Κλείνοντας, ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 21 Μαΐου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική. Μετά την ομιλία του χαιρέτισε όλους τους παρισταμένους, οι οποίοι του ευχήθηκαν από καρδιάς καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και τον βεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν στον αγώνα του».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου