Εξορμήσεις ενημέρωσης σε πόλεις της Δυτικής Αττικής από τους υποψήφιους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Εξορμήσεις στις πόλεις της Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε και συνεχίζει να πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τη συμμετοχή των υποψήφιων βουλευτών και βουλευτριών της περιφέρειας Β’ Δυτικής Αττικής, μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Οργανώσεων Δυτικής Αττικής.

Κατά την περιοδεία μας, το τριήμερο 28 – 30 Απριλίου, στις πόλεις των Άνω Λιοσίων, του Ασπροπύργου, των Βιλλίων και των Ερυθρών, ήρθαμε σε επαφή και συζητήσαμε με επιχειρηματίες και εμπόρους για το δυσβάστακτο κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, τη δυσκολία δανεισμού, για το τζίρο που ακόμα έχει πτωτικές τάσεις, για τη φειδωλή σε αγορές και επιφυλακτική πελατεία τους.

Συναντήσαμε καταναλωτές και εργαζόμενους που βλέπουν τη αγοραστική τους δύναμη να συρρικνώνεται. Μιλάνε για τη νέα φτωχοποίηση, αυτή την φορά και μέσα από την ανεξέλεγκτη πορεία των τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες. Μιλάνε για τα καθηλωμένα τους εισοδήματα. Μιλάνε για την αναξιοπρέπειά τους και για την αυξανόμενη αδυναμία τους να παρέχουν στα παιδιά τους, ακόμα και τα απαραίτητα.

Συναντήσαμε νέους σε ανεργία, σε αδιέξοδα επαγγελματικής πορείας, σε αδυναμία να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους παραπέρα, σε εργασιακή ανασφάλεια, με χαμηλούς και συμβολικούς μισθούς.

Συναντήσαμε πολίτες όλων των ηλικιών που νιώθουν πως όλα είναι πιο ασφυκτικά και πιο άδικα, κομμένα και ραμμένα για τους λίγους, για τους ενταγμένους σε ένα σύστημα προνομίων, χαριστικών ρυθμίσεων και φωτογραφικών ευκαιριών.

Συναντήσαμε όμορφους ανθρώπους της Δυτικής Αττικής που θέλουν να αναπνεύσουν και ζητούν να δουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής θα συνεχίσει τις περιοδείες στις πόλεις και στις γειτονιές της Δυτικής Αττικής, θα αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις σκέψεις όλων των πολιτών, από όπου και αν προέρχονται, ότι και να έχουν ψηφίσει στο παρελθόν και θα προτείνει στον καθένα τη λύση που ταιριάζει, μέσα από το Κυβερνητικό του Πρόγραμμα.

Ενώνουμε δυνάμεις με τους πολίτες της Δυτικής Αττικής. Για να φέρουμε την Αλλαγή, την Προοδευτική Διακυβέρνηση, τη Δικαιοσύνη Παντού.

Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Αττικής

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου