Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Άνω Λιόσια για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών

Τους έξι υποψήφιους βουλευτές της Περιφέρειας Δυτ. Αττικής, στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, παρουσίασε, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, κατά τη διάρκεια μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου 2023, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων.

Πρόκειται για τους Διάνα Βουτυράκου, Ανδρέα Νεφελούδη, Γιώργο Πάντζα, Παναγιώτα (Γιώτα) Παππά, Διονυσία Στεφάτου και Γιώργο Τσίπρα. Στόχος η γνωριμία τους με το εκλογικό σώμα των Άνω Λιοσίων. Στο πλαίσιο αυτό οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τη γενική επιχειρηματολογία του κόμματός τους, αλλά και τη δική τους κριτική στην Κυβέρνηση, στα θέματα που ειδικεύονται, λόγω της επαγγελματικής ή της κομματικής τους δραστηριότητας.

Ο νυν βουλευτής Γιώργος Τσίπρας εστίασε στα θέματα της οικονομίας και της εξωτερικής πολιτικής, ο Ανδρέας Νεφελούδης στα εργασιακά, ο Γιώργος Πάντζας στα καλλιτεχνικά και ιδίως στο Προεδρικό Διάταγμα που εξισώνει τους αποφοίτους των δραματικών σχολών με τους αποφοίτους λυκείου, η Διάνα Βουτυράκου στον εκπατρισμό των νέων επιστημόνων, η Γιώτα Παππά στην αγωνία των μισθωτών και των συνταξιούχων για την επιβίωση και η Διονυσία Στεφάτου στα εκπαιδευτικά.

Την κεντρική εισήγηση έκανε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Αλέξης Χριστόπουλος ο οποίος τόνισε την ανάγκη να απευθυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ακροατήρια. «Τις εκλογές δεν μπορεί να τις κερδίσει, μόνος του, ο χαρισματικός Αλέξης Τσίπρας, αλλά όλοι μας, αν βγούμε στον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, στις πολιτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ιδίως στο βασικό πρόταγμα «δικαιοσύνη παντού» και τους τρεις άξονες ανάταξης της κοινωνίας δηλαδή «αύξηση μισθών-μείωση τιμών- ρύθμιση χρεών» αναφέρθηκε ο Γιάννης Μεϊμαράκης, εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία είχε την οργανωτική ευθύνη της πολιτικής συγκέντρωσης.

Παρευρέθηκαν κομματικά στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων αλλά και της δημοτικής αρχής, με επικεφαλής το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου