Δυναμική προεκλογική συγκέντρωση της Τζένης Μπάρα στα Άνω Λιόσια

 
Την υπερψήφισή της ζήτησε, από τους φίλους και υποστηρικτές της η υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ Τζένη Μπάρα.

Μιλώντας, το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου 2023, σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών της που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων, τόνισε ότι αυτό που πάντα επιδιώκει, στην πολύχρονη ενασχόλησή της με τα κοινά, είναι να προσφέρει. Αναφέρθηκε στην πολιτική αφετηρία της στο κόμμα της ΝΔ, ως ΟΝΝΕΔίτισσα, αλλά και στην αυτοδιοικητική της δραστηριότητα ως Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και Φυλής, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική της δράση. Στο πολιτικό μέρος της ομιλίας της ανέφερε ότι η αυτοδυναμία της ΝΔ αποτελεί το μεγάλο στοίχημα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, ώστε να συνεχίσει το έργο της για την ανάπτυξη της Χώρας και κάλεσε τους εκλογείς να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτιά της.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν πολλοί συνδημότες μας κι ανάμεσά τους οι πατέρες Τίτος Χρήστου και Άγγελος Κανέλλος και ο ιεροδιάκονος Μιχαήλ Γιαννακέλος, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που η Τζένη Μπάρα φωτογραφήθηκε με τις ανθοδέσμες του πατρός Τίτου Χρήστου και του Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Αναπλ. Δήμαρχο Γιώργο Κρητικό και στον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο, επισημαίνοντας ότι σε όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται, καθημερινά, στο πλευρό της.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου