Θρησκευτικός «φάρος» για τη Λίμνη Άνω Λιοσίων ο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου


 


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η πανήγυρη του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Λίμνη Άνω Λιοσίων.
Το λατρευτικό μέρος αποτέλεσε το επίκεντρο των πανηγυρικών εκδηλώσεων οι οποίες συγκέντρωσαν πολύ κόσμο και ιδίως τους παλιννοστούντες συνδημότες μας, που διατηρούν ιδιαίτερη ψυχολογική σχέση με το Ναό. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πατέρα Κωνσταντίνο και στα υπόλοιπα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, το οποίο, με τη βοήθεια του εκκλησιάσματος, προετοίμασε την πανήγυρη και διατηρεί σε εξαιρετική κατάσταση τον Ι. Ν. ώστε να αποτελεί θρησκευτικό φάρο σε μια ιδιαίτερη περιοχή του Δήμου.
Φέτος, εντυπωσίασε το προσκυνητάρι που φτιάχτηκε με ιδιαίτερο ζήλο από την «κολώνα» του Ιερού Ναού Θεόδωρο Προκοπίου και τους συνεργάτες του Χαράλαμπο Σαρηγιαννίδη και Δημήτριο Σοφιανίδη.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο «καπετάνιος» Θεόδωρος Προκοπίου κληρονόμησε την αγάπη του για τον Ιερό Ναό από τον αείμνηστο πατέρα του κι ότι αποτελεί γι΄ αυτόν σκοπό ζωής να τον βλέπει να κερδίζει την αγάπη του κόσμου. Εξ ου και με την ευκαιρία της πανήγυρης απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους και ιδίως σε αυτούς που συνδράμουν καθημερινά την προσπάθεια του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου