Σούπερ τερματοφύλακας στο πόλο ο συνδημότης μας Διονύσης Βυθούλκας.


 

Δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι, στο Δήμο Φυλής, διαθέτουμε πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό. Οι συνδημότες μας διακρίνονται εντός, αλλά και εκτός των διοικητικών ορίων του Δήμου Φυλής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο εικοσάχρονος πολίστας Διονύσης Βυθούλκας (Σιγούρος) που σπουδάζει στην Πάτρα και την έκανε, μαζί με τους συμπαίκτες του, στο Ναυτικό όμιλο Πατρών (ΝΟΠ), να παραληρεί. Η τρίτη σε πληθυσμό πόλη της Χώρας πανηγυρίζει, από το βράδυ της Κυριακής 7 Μαΐου 2023, την επιστροφή της ομάδας πόλο του ΝΟΠ στην Α1 κατηγορία.Ο ΝΟΠ νίκησε, στη Θεσσαλονίκη, τον Άρη με 12-6 και διπλασιάζοντας τις νίκες, απέναντί του, στους δύο ημιτελικούς της Α2 κατέκτησε, πανάξια, την άνοδο στην κορυφαία, τη τάξει, κατηγορία της υδατοσφαίρισης, μετά από έξι χρόνια απουσίας.
Το σημαντικό ήταν ότι ο Διονύσης Βυθούλκας, που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, έκανε μεγάλη εμφάνιση και στις αποκρούσεις του (μαζί με την ομαδική άμυνα), αποδίδουν τα ΜΜΕ της Πάτρας τη μεγάλη νίκη του ΝΟΠ στη Θεσσαλονίκη.
Όπως είναι φυσικό, ο πατέρας του Θανάσης, ο οποίος παρακολουθεί από κοντά την προσπάθεια του Διονύση, ενθουσιάστηκε και πανηγύρισε με τη σημαία του ΝΟΠ μέσα στο κολυμβητήριο της συμπρωτεύουσας.
Παρεμπιπτόντως, οι χαρές για το Θανάση δε σταματούν εδώ, καθώς και η κόρη του Σαυρούλα, που ακολουθεί τα βήματα του αδελφού της στο άθλημα του πόλο, θα διεκδικήσει με την ομάδα της, το Νηρέα Χαλανδρίου, την άνοδο στην Α1, το επόμενο Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου 2023, στα Χανιά της Κρήτης.



 

 

 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου