Τον υποψήφιο με το ΜέΡΑ 25 Βαγγέλη Καλύβα δέχθηκε στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων ο Χρήστος Παππούς

Τον υποψήφιο Βουλευτή Δυτικής Αττικής με το ΜέΡΑ 25 και συνδημότη μας, Βαγγέλη Καλύβα δέχθηκε στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς.

Ο Βαγγέλης Καλύβας ζει με την οικογένεια του στο Ζεφύρι κι εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στον Δήμο Αχαρνών. Είναι πρωταθλητή της Ελληνορωμαϊκής Πάλης με πολλές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Ασχολείται επίσης με τη Βυζαντινή Αγιογραφία και την Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική

Ο Χρήστος Παππούς ενημέρωσε τον Βαγγέλη Καλύβα για τις προτεραιότητες τις δράσεις, τα μεγάλα έργα και τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Φυλής.

Τόνισε ότι πάγια πολιτική του ίδιου και της παράταξής του είναι η συνεργασία του Δήμου με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προς όφελος των συνδημοτών μας και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των υποχρεώσεών που προκύπτουν από τον εκλογικό νόμο θα μεριμνήσει για την πλήρη και ισότιμη προβολή όλων των κομμάτων.

«Σεβόμαστε τους συνδημότες μας που ασχολούνται με τα κοινά, γιατί αγωνίζονται για την πρόοδο της Πατρίδας αλλά και του τόπου μας. Στο πλαίσιο αυτό εύχομαι στον Βαγγέλη Καλύβα και στους υποψηφίους, όλων των κομμάτων, καλό αγώνα», δήλωσε ο Χρήστος Παππούς.





 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου