Φαντασμαγορική εκδήλωση Γυμναστικής για τα 10χρονα του ΑΙΟΛΟΥ Φυλής

Με μια λαμπρή γιορτή Γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο της Ζωφριάς γιόρτασε τα δέκα του χρόνια ο Γυμναστικός Σύλλογος “ΑΙΟΛΟΣ” Φυλής το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023.

Και … ήταν μια γιορτή, που τα είχε όλα! Υπέροχους αθλητές και προπονητές, χρώματα, μουσικές, χαμόγελα, νοσταλγία αλλά και υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες.

Στην γιορτή Γυμναστικής συμμετείχαν με τις εξαίσιες χορογραφίες και παρουσίες τους, οι Γυμναστικοί Σύλλογοι:

  • ΑΙΑΣ Λόφος Σκουζέ
  • ΣΥΜΜΕΤΡΟΝ
  • ΑΧΙΛΛΕΑΣ
  • ΡΥΘΜΙΚΗ ΙΛΙΟΥ
  • ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ
  • “ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ” ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ και φυσικά ο
  • ΑΙΟΛΟΣ ΦΥΛΗΣ.
Την γιορτή άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Φλουσκούνης ο οποίος μίλησε επιγραμματικά για την 10χρονη Ιστορία και τους στόχους του ΑΙΟΛΟΥ Φυλής. Καλωσόρισε επίσης τον κόσμο, του συμμετέχοντες Αθλητικούς Συλλόγους και τους επίσημους προσκεκλημένους και κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού του Ν.Π.Δ. Δ “Η Πάρνηθα” Γιώργο Μαυροειδή, που έδωσε με της σειρά του τις ευχές του.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης υπήρξε η βράβευση μητέρων αθλητών του ΑΙΟΛΟΥ Φυλής που στηρίζουν ολόψυχα το έργο, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.

Τη γιορτή τίμησαν εξάλλου με την παρουσία τους : Οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Αβράμης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Χατζητρακόσιας, η Αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Φυλής Χρυσούλα Κουράση, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ο Πρόεδρος του Α.Σ “Εύνικος” Χρήστος Κ. Παππούς και φυσικά οι οικογένειες και οι φίλοι των αθλητριών – αθλητών που γέμισαν την εξέδρα απ΄ άκρη σ’άκρη και τους χάρισαν το ζεστό χειροκρότημα και τον θαυμασμό τους.

Χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου