“Τραγούδια με Ιστορία” αντήχησαν στην Ζωφριά την 21η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής

Με μια εξαιρετική Μουσική Βραδιά την 6η κατά σειρά, γιόρτασε ο Σύλλογος της Ζωφριάς σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Αθλητισμού – Πολιτισμού Ν.ΠΔΔ “η Πάρνηθα” την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2023 στο γεμάτο από κόσμο αμφιθέατρο “Βορεινό” .

Χαιρετίζοντας την βραδιά η Πρόεδρος του Συλλόγου Ευαγγελία Κωβαίου καλωσόρισε τον κόσμο κι ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τον Πρόεδρο του “ΝΠΔΔ” Γιώργο Μαυροειδή που όπως χαρακτηριστικά τόνισε επενδύουν στον Άνθρωπο και στον Πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος εξάλλου, “εξουσιοδότησε” την Ευαγγελία Κωβαίου, να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση πως σύντομα σε ειδικά διαμορφωμένο στην οδό Ισοκράτους 6 (έναντι της Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς) , θα εγκαινιαστεί το νέο ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής που θα γίνει φιλόξενη Στέγη για τους ηλικιωμένους της συνοικίας.


Η Πρόεδρος υπογράμμισε επίσης, ότι ο Σύλλογος της Ζωφριάς “Παράγει Πολιτισμό σε όλα τα επίπεδα μέσα από διάφορες πολιτιστικές – επιμορφωτικές-ψυχαγωγικές δραστηριότητες , προσφέρει και επενδύει στην πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου , αλλά και στον Εξωραϊσμό της συνοικίας και όχι μόνο.

“Αγαπητοί κάτοικοι της Ζωφριάς , ο Σύλλογός έχοντας την δική σας συμπαράσταση μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει στα 16 χρόνια της λειτουργίας του. Έχουμε αποδείξει , όλα τα Μέλη του Δ.Σ. ,ότι προσφέρουμε εθελοντικά και ανιδιοτελώς τον χρόνο μας ,επειδή αγαπούμε την περιοχή μας. Ελάτε κοντά στον Σύλλογο ,να γίνετε μέλη, να προσφέρετε ότι μπορείτε, , πιστέψτε ότι ο εθελοντισμός είναι προσφορά για τον συνάνθρωπό μας , είναι μεγαλείο ψυχής για τον άνθρωπο. Να έρθετε στα μαθήματα παραδοσιακών Χορών , να φέρετε τα παιδιά σας είναι δωρεάν ..Ελάτε να κάνουμε χορευτικά τμήματα που θα εκπροσωπούν την Ζωφριά μας εντός και εκτός των ορίων της” τόνισε χαρακτηριστικά κι ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια όμορφη βραδιά. Ευχή, που όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, έγινε πράξη.

Η επιμέλεια της βραδιάς έφερε την υπογραφή της χοροδιδασκάλου της Ζωφριάς Αργυρώς Σπηλιωπούλου με πρωταγωνιστικές χορευτικές Ομάδες εκείνες του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωφριάς και τη χορευτική ομάδα του Α.Ο. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ, που έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ακούστηκαν Εμβληματικά Ελληνικά Κομμάτια με Ιστορία, σε ανάγνωση της Ιωάννας Σαββάκη κι εν συνεχεία με τη εξαιρετική συναυλία των Λευκοθέα Φιλιππίδη και Νίκου Φιλιππίδη το θερμόμετρο του κεφιού ανέβηκε στα ύψη!

Την 6 Γιορτή Μουσικής τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού του “ΝΠΔΔ” “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής οι οποίοι χαιρέτησαν τον κόσμο από το βήμα της εκδήλωσης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Μαυροειδάκος, Θανάσης Σχίζας και Γιώργος Αβράμης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, η αναπληρωτής Δημάρχου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας Χρυσούλα Κουράση, ο αναπληρωτής Δημάρχου Τόλης Βαδεβούλης, εκπρόσωποι Πολιτικών Κομμάτων, Σχολείων και Πολιτιστικών Φορέων και πολύς κόσμος.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου