Παρών ο Δήμος Φυλής σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ


 

 

«Παρών» δήλωσε ο Δήμος Φυλής, στην επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε, για φιλανθρωπικό σκοπό, το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2023, από το Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία σε Υποστηριζόμενη Διαβίωση «ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ», στον υπαίθριο χώρο του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, στα Άνω Λιόσια. 
Το Δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος απουσίαζε, λόγω προσωπικής υποχρέωσης, εκπροσώπησαν ο Αναπλ. Δήμαρχος Νίκος Χατζητρακόσιας, ενώ παρευρέθηκαν, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής και υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Μπουραΐμης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Σερέπας. Παρευρέθηκε, επίσης, ο υποψ. Βουλευτής Δυτ. Αττικής Ευάγγελος Λιάκος. 
Το κύριο μέρος της εκδήλωσης, χαρακτηρίστηκε από επαγγελματισμό και άριστο συντονισμό και περιελάμβανε την παρουσίαση γυναικείων καλοκαιρινών ρούχων, από γνωστούς οίκους, με τη βοήθεια μανεκέν. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η Άλις Δικαίου και τα έσοδα διατέθηκαν, όπως προαναφέρθηκε, για φιλανθρωπικό σκοπό. 
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος Νανά Κουμπλή, η οποία τόνισε ότι ο Σύλλογος ΑΓΑΠΗ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ βοηθάει τους νέους ανθρώπους που μέσα στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ πλάθουν τα όνειρά τους, εισπράττοντας σεβασμό και διακριτικότητα ως προς τις ιδιαιτερότητες του καθενός. «Μέχρι σήμερα ο Σύλλογός μας έχει κατορθώσει να βοηθήσει το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ με μεγάλες χορηγίες, σημαντικές εκδηλώσεις, συνδρομές, συμμετοχή στα μπαζάρ και μεγάλη βοήθεια όσον αφορά στα λειτουργικά έξοδα. Αυτό έχει επιτευχθεί με την άριστη συνεργασία με το «Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑΜΕΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» και τους ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω το ζεύγος Θεοφανώ Κοτσώνη και Ιωάννη Περδικάρη, που κάλυψαν όλα τα έξοδα της σημερινής εκδήλωσης», πρόσθεσε. 
Ευχαριστίες στους παρευρισκόμενους και στο Σύλλογο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, για τη βοήθειά του, εξέφρασε η Πρόεδρος του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Μαρία Τουρκοχωρίτη. 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προσφορά εδεσμάτων από το πλούσιο μπουφέ που διέθεσε το Τμήμα κέτερινγκ του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου