Φαντασμαγορική “Αποφοίτηση” από τους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων με τηβέννους στα χρώματα του Ελληνικού καλοκαιριού

Μέσα από μια υπέροχη γιορτή που γέμισε την Πλατεία Ηρώων Καλοκαιρινά χρώματα Ελλάδας τα παιδιά των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων αποχαιρέτησαν τους φιλόξενους χώρους που έγιναν το δεύτερο σπίτι τους, για τα πρώτα χρόνια της ζωής τους αλλά και τους Παιδαγωγούς τους, με τους οποίους συνδέθηκαν με συναισθήματα αγάπης και στοργής.

Η Καλοκαιρινή Γιορτή των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών που, μετά από τα τελευταία σκληρά χρόνια της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε ξανά, το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου 2023, στην κατάμεστη και από κόσμο και παιδιά Πλατεία Ηρώων, γέμισε τις καρδιές όλων όσων συμμετείχαν με συναισθήματα Ελπίδας και Χαράς!

Ντυμένα με τις τηβέννους της αποφοίτησης τους, στα χρώματα του Ελληνικού Καλοκαιριού τα μικρά “φοιτητάκια” διέσχισαν την Πλατεία Ηρώων από την πύλη του Δημαρχείου, για να καταλήξουν επάνω στη σκηνή και να δώσουν σε όλους τον δικό τους “όρκο” – υπόσχεση ζωής για ένα όμορφο μέλλον γεμάτο από τις αξίες της ζωής και την αγάπη που διδάχθηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς στα κρίσιμα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Στη συνέχεια ο ουρανός γέμισε πολύχρωμα μπαλόνια ενώ η γιορτή απογειώθηκε με την συναυλία των αγαπημένων XANA ZOO.

Από το βήμα της μεγάλης γιορτής σύντομος και ουσιαστικός στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε πως ο Δήμος πρωτοπορεί και στον τομέα της προσχολικής εκπαίδευσης, με 9 σύγχρονα κτίρια Παιδικών Σταθμών στα Άνω Λιόσια, στα οποία απασχολούνται 110 στελέχη και φιλοξενούνται 450 παιδιά, ο αριθμός των οποίων διαρκώς αυξάνεται. Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο υγεία και αγάπη.

Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων έχοντας στο πλευρό του εκτός από τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα, τον υποψήφιο Βουλευτή Βαγγέλη Λιάκο, την υποψήφια Βουλευτή και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Διονυσία Στεφάτου και συναδέλφους του Αντιδημάρχους, Προέδρους Νομικών Προσώπων και Αναπληρωτές Δημάρχου, μίλησε στον κόσμο με λόγια από καρδιάς.

“Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για την σημερινή σας παρουσία αλλά κυρίως γιατί σας νιώθω δίπλα μου σε όλες τις προσπάθειες που κάνουμε για τους Σταθμούς και τα παιδιά μας.

Τα παιδιά μας που είναι το μέλλον του τόπου και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε πάντα!” τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε με θερμά λόγια για την ολόπλευρη στήριξή του, τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τους συναδέλφους του Δημοτικούς Συμβούλους καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απηύθυνε στην νυν Διευθύντρια Ντόρα Καρρά αλλά και την πρώην κι επί σειρά ετών Γιάννα Σταθοπούλου, η οποία τίμησε με την παρουσία της την όμορφη εκδήλωση.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε επίσης στο Προσωπικό των Παιδικών Σταθμών, επισημαίνοντας ότι, για ‘κείνον είναι πάντα οι πολύτιμοι συνεργάτες του που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε ότι χρειαστεί.

Ένα μεγάλο προσωπικό “ευχαριστώ απηύθυνε επίσης σε όλες τις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών, αναφέροντας με αλφαβητική σειρά τα ονόματά τους και πιο συγκεκριμένα τις:
  • Αθανασία Αγραφιώτου από τον 1ο Παιδικό Σταθμό
  • Μαρία Θεοδωροπούλου από τον Παιδικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη
  • Βούλα Λαμπράκη από τον Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας Ζωφριάς
  • Αργυρούλα Λιαγκόζη από τον 2ο Παιδικό Σταθμό
  • Βάσω Παπανικολάου από τον Βρεφικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη
  • Ευαγγελία Πολυβίου από τον Βρεφικό Σταθμό Ζωφριάς
  • Βασιλική Σιαράβα από τον Παιδικό Σταθμό Αγίου Νικολάου
  • Ερασμία Χειλαδάκη από τον Βρεφικό Σταθμό Λίμνης
Καταλήγοντας υπογράμμισε, “Ευχή μου είναι, να έχουμε όλοι μας υγεία και δύναμη και να είμαστε πάντα ενωμένοι.

Τα παιδιά μας δίνουν ένα δυνατό μήνυμα…

Να χαμογελάμε και να βλέπουμε αισιόδοξα τη ζωή. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους κι έτσι θα νοιώθουμε κι εμείς οι μεγαλύτεροι, Πάντα Παιδιά μέσα στην καρδιά μας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου