ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΤΣΙΛΑΣ: Ένας νέος άνθρωπος με μεράκι για τα κοινά και σεβασμό στους συνδημότες του


 

Ασχολήθηκε, για πρώτη φορά, πριν από τέσσερα χρόνια κι από τότε τα κοινά έγιναν κομμάτι της ζωής του. Βρέθηκε, ως υποψήφιος με την παράταξη του Χρήστου Παππού, στην πρώτη γραμμή της μάχης, κι από τότε έμεινε εκεί. Καθημερινά μέσα στα γεγονότα, αλλά κυρίως όταν υπάρχει ανάγκη.
Ο λόγος για το Σταύρο Κατσίλα, την προσωποποίηση αυτού που ο κόσμος αποκαλεί «καλό παιδί». Αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, συνδυάζει, ιδανικά, τη δουλειά του με τα κοινά και το κάνει με κέφι, ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, όπως στις θεομηνίες και στις πυρκαγιές.
Η οικογένειά του, δηλαδή η γυναίκα και τα παιδιά του είναι η βάση της κοινωνικής και επαγγελματικής του δραστηριότητας. Το σπίτι του αποτελεί την καθημερινή αφετηρία και τον τερματισμό κάθε μέρας. Είναι ο ομφάλιος λώρος που τον συνδέει με έναν από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους της πόλης μας, καθώς η γυναίκα του Χρυσή είναι κόρη του εφημέριου της Φυλής παπα Δημήτρη Παναγακόπουλου.
Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς είναι ο άνθρωπος που τον εμπνέει. «Ο Δήμαρχος και η παράταξή του έχουν προσφέρει έργο και θεώρησα καθήκον μου να βρεθώ στο πλευρό τους για να πάμε ακόμα πιο μπροστά», είχε δηλώσει το 2019, όταν έδωσαν τα χέρια. Η εκτίμηση είναι αμοιβαία, αφού ο Δήμαρχος, αλλά και όλα τα μέλη της παράταξης τρέφουν μεγάλη εκτίμηση στο Σταύρο, για τη ήθος και το πνεύμα συνεργασίας που τον διακρίνει.
Τέσσερα χρόνια αργότερα ο Σταύρος κινείται στο ίδιο πλάνο. Με σεμνότητα και σεβασμό στους συνδημότες του και μοναδικό κίνητρο την κοινωνική προσφορά. Κάτι που εκτιμούν οι συνεργάτες του στην παράταξη αλλά και οι συνδημότες του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου