Χαρά και θαυμασμό προκάλεσε το Χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ του Δήμου Φυλής στην καλοκαιρινή γιορτή του ΕΠΑ Πειραιά

Στη φωτό μαζί με την Βίνα Ασίκη και παιδιά της ΑΜΥΝΑΣ από δεξιά, ο Πατέρας Αυγουστίνος, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας, ο Πρόεδρος της ΕΠΑ Πειραιά, Χατζόγλου Ιωάννης Αντεισαγγελέας Εφετών, η ψυχή της Στέγης και Διευθύντρια του ιδρύματος, κα Αγγελική Κουζούμη, ο διευθυντής Γραφείου της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά Αλφιέρης Δημήτρης, η Συντονίστρια Πολιτιστικών Προγραμμάτων και Δράσης στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλου Γιολάντα Κωνσταντινίδου  και η Προϊσταμένη του σωφρονιστηρίου Κορυδαλλού Μαρία Στέφη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συμμετοχή παιδιών του Χοροθεάτρου “ΑΜΥΝΑ” του Δήμου Φυλής, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2023 η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων (ΕΠΑ) Πειραιά, στον προαύλιο χώρο, παρουσία του Προέδρου Χατζόγλου Ιωάννη Αντεισαγγελέα Εφετών, του Δ.Σ., του Προσωπικού και της Διεύθυνσης της Ε.Π.Α.Π.

Η εναρκτήρια ομιλία ξεκίνησε με καλωσόρισμα από την συνεργάτιδα- Διαμεσολαβήτρια της Στέγης, κα Στάμου Μαρία μαζί με μία από τις εφήβους που διαμένουν στην Ε.Π.Α.Π, η οποία με πολύ χαριτωμένο τρόπο περιέγραψε στους παρευρισκόμενους τις προετοιμασίες που γίνονται κάθε φορά στο σπίτι των παιδιών, πριν από κάθε εκδήλωση.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τους ομιλητές στην Διευθύντρια του ιδρύματος, κα Αγγελική Κουζούμη, για την αγάπη και την αφοσίωση που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά και στη Δομή.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Ε.Π.Α. Πειραιά, Αντεισαγγελέας Πειραιώς, κος Χατζόγλου Ιωάννης, τονίζοντας την ανάγκη για στήριξη της δομής και των παιδιών της.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πατέρας Αυγουστίνος, διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας που με τη σειρά του, τόνισε την ανάγκη για ουσιαστική στήριξη σε δομές που χαρακτηρίζονται από διαύγεια και καθαρότητα.

Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια, Χοροδιδάσκαλος κι αγαπημένη ηθοποιός Βίνα Ασίκη, λίγο πριν εμφανιστούν τα παιδιά του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και τα θερμά του συγχαρητήρια για το θεάρεστο έργο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά.

Φωτό Αρχείου - Ο Δήμαρχος Φυλής ανάμεσα σε παιδιά του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ

Την σημαντική εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους :

Οι τέως Πρόεδροι της Ε.Π.Α. Πειραιά, ο Αντεισαγγελέας Πειραιώς, Ιωαννίδης Ευάγγελος και Εισαγγελέας Εφετών Ποιμενίδης Νικόλαος, καθώς και άλλοι ανώτατοι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί, πολλοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Γιατροί, Εκπαιδευτικοί κι εκπρόσωποι σημαντικών Δομών και Κοινωνικών Φορέων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΠΑ Πειραιά έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία της ΑΜΥΝΑΣ (που κατά γενική ομολογία ενθουσίασε το κοινό και τα παιδιά) με τα παρακάτω λόγια: Πολλή χαρά στους καλεσμένους και στα παιδιά μας, έδωσαν με την εξαιρετική εμφάνιση τους, η αγαπημένη ηθοποιός, Βίνα Ασίκη, με παιδιά από το βραβευμένο από το Υπουργείο Παιδείας χοροθέατρο ‘’ Άμυνα’’ του Δήμου Φυλής σε χορογραφίες του Ορέστη Δημητρίου.

Εξάλλου λίγες μέρες μετά την εκδήλωση η ΕΠΑ απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς των Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, για την συμμετοχή του Χοροθεάτρου “ΑΜΥΝΑ” εκφράζοντας την επιθυμία η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί.


Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 


Από Δεξιά ο Εισαγγελέας Εφετών Ποιμενίδης Νικόλαος, η αγαπημένη ηθοποιός Βίνα Ασίκη, η ψυχή της Στέγης και Διευθύντρια του ιδρύματος, κα Αγγελική Κουζούμη και ο Πρόεδρος της ΕΠΑ Πειραιά, Χατζόγλου Ιωάννης Αντεισαγγελέας Εφετών


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου