Δικαίωση για τους Εργαζόμενους της Δομής “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” - Ενθουσιασμός και συγκίνηση στην Ορκωμοσία τους

Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και συγκίνησης τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2023, η ορκωμοσία των εργαζομένων στην Κοινωνική Δομή “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, που μονιμοποιήθηκαν μετά από 20 χρόνια προσφοράς και εργασίας στον Δήμο Φυλής.

Η Διευθύντρια του “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ” κ Ιωάννα Λιόση που άνοιξε την πανηγυρική εκδήλωση έχοντας στο πλευρό της τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο και την Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Ελένη Λιάκου, μίλησε για τους συναδέλφους της με εγκαρδιότητα, επισημαίνοντας πως το έργο τους είναι θεάρεστο και το επάγγελμά τους λειτούργημα. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε , βοηθούν και στηρίζουν, μοναχικούς, ηλικιωμένους και ανήμπορους συνδημότες μας, σε πολλές περιπτώσεις υπό αντίξοες συνθήκες, όπως στην πρόσφατη περίοδο της πανδημίας, τις μέρες του χιονιά κ.α.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος που πήρε τον λόγο εν συνεχεία, υπογράμμισε πως η σημερινή είναι μια μεγάλη μέρα για τους εργαζόμενους που περίμεναν αυτή τη στιγμή για πάνω από 20 χρόνια. “Σας είχαμε δώσει με τον Δήμαρχο τον λόγο μας ότι δεν πρόκειται να πειραχτεί κανένας εργαζόμενος κι αυτό έγινε” τόνισε χαρακτηριστικά με την ευχή να συνεχίσουν απρόσκοπτα το πετυχημένο έργο τους.

“Αυτή η μέρα είναι δική σας. Είναι η στιγμή που οι κόποι σας ανταμείβονται. Συγχαρητήρια για το έργο σας και σας ευχαριστούμε που είστε κοντά στους συνδημότες μας, σε δύσκολες στιγμές” σημείωσε από την πλευρά της, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Ελένη Λιάκου, η οποία έδωσε με τη σειρά της τις θερμές ευχές της για την καλή πορεία των εργαζομένων.

Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τέλος, δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του, επισημαίνοντας πως για 'κείνον το γεγονός ότι έχει συρθεί κατά το παρελθόν στα δικαστήρια προκειμένου να τακτοποιήσει το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων σε στέρεα βάση κι εν τέλει να αθωωθεί παμψηφεί, είναι “παράσημο τιμής!”

“Έχω πει πολλές φορές, ότι οι Εργαζόμενοι, είναι ο μοχλός ανάπτυξης του Δήμου Φυλής, τόνισε και με την ευχή να είναι καλοστέργιοτοι τους διαβεβαίωσε πως έχουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στο σημαντικό έργο του Γιώργου Αντωνόπουλου στις Κοινωνικές Δομές, επισημαίνοντας πως δουλεύει αθόρυβα και με σεμνότητα, επιτελώντας ουσιαστικό έργο σε όλες τις Κοινωνικές Δομές αλλά και στο επισιτιστικό Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, όπου ο Δήμος Φυλής, με τα εύσημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει τεθεί με μεγάλη επιτυχία ο Leader (επικεφαλής) για όλη τη Δυτική Αττική.

Ευχαρίστησε επίσης για την σημαντική στήριξή της σε εργασιακά ζητήματα αλλά και σε όλους τους τομείς, την παρούσα Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Ελένη Λιάκου καθώς και όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως παρούσα στην τελετή Ορκωμοσίας ήταν και η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου η οποία έχει βάλει το δικό της λιθαράκι στη διαχρονική πορεία της δομής “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ”

Η πανηγυρική τελετή ολοκληρώθηκε με την ορκωμοσία των εργαζομένων μπροστά στην εικόνα της Παναγίας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου