Αξέχαστες βραδιές, γεμάτες χαρά, κέφι, χορό στις Πολιτιστικές Βραδιές του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Φυλής

 Με ανάρτηση στo FaceBook του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Φυλής ο Αρχιμανδρίτης και Προϊστάμενος του Ναού π. Μηνάς Αλεξιάδης περιγράφει με σαφήνεια την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Πολιτιστικό τριήμερο, που συνόδεψε την πανήγυρη για τον εορτασμό των Αγίων Πάντων στις 9, 10 και 11 Ιουνίου, απευθύνοντας κι ένα “Μεγάλο Ευχαριστώ” στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και στους συνεργάτες του, για την ολόπλευρη στήριξη τους.

Ιδού τι αναφέρει:

"Το τερπνόν μετά του ωφελίμου"..

Αξέχαστες βραδιές, γεμάτες χαρά, κέφι, χορό

Ξεκινώντας πολύ δυναμικά με τους Κοπαλάδες και τους Ποντιακούς Συλλόγους την πρώτη μέρα,που σκόρπισαν ζωντάνια και ασταμάτητη όρεξη με τους ρυθμούς και τον παλμό τους!

Κρήτες και Αρβανίτες (Γρίζα) την δεύτερη βραδιά με Σπύρο Μπρέμπο και τον Νικόλα στο βιολί,που ξεσήκωσαν σχεδόν όλους τους Αντιδημάρχους και δημοτικούς Συμβούλους για χορό,με κέφι, διάθεση, χαμόγελα..

Την τρίτη μέρα έκλεισαν οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις με τους Μακεδόνες,με αύρα μακεδονική, με παλμό πατριωτικό και ελληνικό και με τους μουσικούς Πάνο Καπίρη κ Μαρία Τσαγάνη και το συγκρότημα τους... αλλά με ξεχωριστή θέση στο πάθος ,στο ρυθμό,στο ξεσήκωμα από τον διαπρεπή ντράμερ Βασίλη Κουτσολέλο...

Ευχαριστούμε θερμώς για όλο το 3ήμερο την συμπαράσταση και αρωγή του Δημάρχου,του προέδρου του ΝΠΔΔ Γεωργίου Μαυροειδή, όλων των Αντιδημάρχων και φορέων του Δήμου μας που συμπαραστάθηκαν,και όλων εκείνων των ανθρώπων που συνεργάστηκαν και συνήργησαν στην διεκπεραίωση της εορτής αυτής.. Θερμές ευχαριστίες στην δασκάλα κ.Ευαγγελια και τις κυρίες του τμήματος Decoupage για την έκθεση έργων τέχνης των..

Και του χρόνου,με την ίδια διάθεση, χαρά και κέφι.. πάλι εδώ.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου