Άριστη η συνεργασία της Περιφέρειας με το Δήμο Φυλής, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος

ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ


Στην άριστη συνεργασία της Περιφέρειας με τους Δήμους της Δυτικής Αττικής αναφέρθηκε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος.
«Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης βρίσκεται καθημερινά κοντά μας, όχι μόνο για τη λύση των προβλημάτων, αλλά και για την υποστήριξη της αναπτυξιακής διαδικασίας στην κρίσιμη για τη Χώρα Περιφερειακή μας Ενότητα, όπου παράγεται το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της Χώρας», σημείωσε ο Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αξιοποίηση του φυσικού κάλλους και της πολιτιστικής κληρονομιάς της Δυτικής Αττικής.
«Η Δυτ. Αττική μπορεί να γίνει προορισμός για όλο το λεκανοπέδιο, γιατί διαθέτει φυσικό και πολιτιστικό απόθεμα και απέχει ελάχιστα από την Αθήνα», τόνισε. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία με το Δήμο Φυλής. Η συνεργασία μας με το Δήμο Φυλής είναι άριστη. Στηρίζουμε τις προσπάθειές του για την ανάπτυξη και για το ενεργειακό του πρόγραμμα. 

Μάλιστα την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023, ο Γιώργος Πατούλης θα επισκεφτεί το Δήμο Φυλής με σκοπό να δει από κοντά τα έργα που εκτελούνται με τη συνεργασία της Περιφέρειας και να σχεδιάσει με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού τα μελλοντικά. «Είμαστε σε συνεχή επαφή με το Δήμο, προς όφελος των συμπολιτών μας», κατέληξε ο Αντιπεριφερειάρχης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου