Θαλασσινός αέρας και καλοκαιρινή φαντασία στη πολύχρωμη γιορτή των Παιδικών Σταθμών της Χασιάς

Με φαντασμαγορικά θεατρικά δρώμενα γεμάτα γεύσεις και άρωμα θάλασσας, καλωσόρισαν το καλοκαίρι τα μικρά των Παιδικών – Βρεφικών Σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής.

Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2023 το κατάμεστο από χαρούμενα και πανέμορφα παιδιά “Λιβάδι” της Χασιάς γέμισε με τις φωνές, τα τραγούδια και τα καλοκαιρινά τους χαμόγελα.

Μαζί με τους γονείς και τους παιδαγωγούς τους, τα καμάρωσαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος Βουλευτής Θανάσης Μπούρας, ο υποψήφιος Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων, Αναπληρωτές Δημάρχου, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι κι εκπρόσωποι φορέων του τόπου.

Φιλόξενος οικοδεσπότης ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δημήτρης Πουλιάσης, καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για τη θερμή του ανταπόκριση , στη μεγάλη γιορτή των Παιδιών.

Ανακοίνωσε επίσης την ευχάριστη είδηση της λειτουργίας για πρώτη φορά του Βρεφικού Σταθμού που έδωσε την δυνατότητα κάλυψης ακόμη μεγαλύτερων αναγκών στις οικογένειες καθώς και την λειτουργία από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, του νέου υπερσύγχρονου Παιδικού – Βρεφικού Σταθμού στη θέση “Ζαϊτώ” της Φυλής.

Ο Δημήτρης Πουλιάσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και την Αντιδήμαρχο Φυλής Ελένη Λιάκου για την ολόπλευρη στήριξή τους αλλά και όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, για την άψογη συνεργασίας τους.

Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους και στις παιδαγωγούς – προσωπικό των Παιδικών Σταθμών που δίνουν καθημερινά όπως υπογράμμισε, όλες τους τις δυνάμεις, για την εκπαίδευση, τη ζεστή φιλοξενία και την ασφάλεια των παιδιών,

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στους Παιδικούς Σταθμούς έδωσε στον Πρόεδρο Δημήτρη Πουλιάση αλλά και σε όλα τα στελέχη – εργαζόμενους ο Δήμαρχος Φυλής. Ο Χρήστος Παππούς, κλείνοντας τον επιγραμματικό χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε παιδιά και γονείς να έχουν ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο υγεία και ξέγνοιαστες΄ στιγμές.

Κατά τα λοιπά η γιορτή κύλησε υπέροχα με τα παιδιά πρωταγωνιστές σε καλοκαιρινές αφηγήσεις γεμάτες με τα υπέροχα πλάσματα της Θάλασσας, μέσα από φανταστικά θεατρικά δρώμενα και καλοκαιρινές μουσικές.

Τα μικρά διασκέδασαν επίσης παίζοντας με τα φουσκωτά και τις μεγαλοφιγούρες ενώ τα περίμεναν ευχάριστες εκπλήξεις με πλούσιο κέρασμα και αναμνηστικά δώρα.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου