ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΕΜΥΔΑΣ: Καλαίσθητο γκράφιτι και εργασίες συντήρησης στο 2ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων


 


Τη συνεχή προσπάθεια να είναι όχι μόνο έτοιμα, αλλά όμορφα και περιποιημένα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά του Δήμου Φυλής, συνεχίζει ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας.
Προσπάθεια που συνεχίζεται και μέσα στο καλοκαίρι. Έτσι, εκτός από τις εργασίες συντήρησης και επισκευών, σε όποια σχολικά κτίρια απαιτήθηκε, ο κ. Κρεμύδας πραγματοποίησε εργασίες στεγανοποίησης, εξωραϊσμού και ελαιοχρωματισμού των προκατασκευασμένων αιθουσών στο 2ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων. Προχώρησε, επίσης, στην ανακατασκευή και διαπλάτυνση των διαδρόμων, αντικαθιστώντας τις φθαρμένες πλάκες.
Παράλληλα, θέλοντας να περάσει ισχυρά μηνύματα στα παιδιά, στην τρυφερή τους ηλικία, διακόσμησε τον κεντρικό τοίχο των αιθουσών με ένα πολύχρωμο γκράφιτι, αφιερωμένο στη διαφορετικότητα, με κεντρικό σύνθημα «Ολου του κόσμου τα παιδιά, γελούν στην ίδια γλώσσα».
Όπως ο ίδιος ο Γιάννης Κρεμύδας τόνισε: «Είναι σημαντικό να μαθαίνουν τα παιδιά, από πολύ μικρή ηλικία, τη σημασία της διαφορετικότητας και το σχολείο, μετά την οικογένεια, οφείλει να τους διδάσκει τον σεβασμό και την αγάπη σε όλους τους ανθρώπους. Θέληση του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού, ως εκπαιδευτικού, είναι τα σχολεία μας να λειτουργούν ως κοιτίδες υγιών προτύπων και εμείς φροντίζουμε να γίνει πράξη. Όπως φροντίζουμε ακόμα και το καλοκαίρι, να εργαζόμαστε για ασφαλή, όμορφα και σύγχρονα σχολικά κτίρια».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου