Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Σουλτάνα (Τάνια) ΚουτσούπηΤην υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Σουλτάνας (Τάνιας) Κουτσούπη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται για μια νέα επιστήμονα, με σημαντική παρουσία, όπως η συμμετοχή της στο πρόγραμμα CERN. «Είναι συνάδελφος, φυσικός, ενεργό μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και βρίσκεται κοντά μας γιατί πιστεύει ότι ο Δήμος κάνει ό,τι και η ίδια: Βελτιώνεται συνεχώς», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Τάνια Κουτσούπη δήλωσε.

«Το Ζεφύρι, ο τόπος που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ αναπτύσσεται συνεχώς. Σε αυτή την προσπάθεια με μεγάλη μου χαρά και τιμή, θέλησα να συμμετέχω και να στηρίξω τον τόπο μου έμπρακτα αξιοποιώντας το επιστημονικό μου υπόβαθρο ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο. Συνοδοιπόρος του Δημάρχου μας, Χρήστου Παππού με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Εποχή», θα συνεισφέρω στον τόπο μου δίνοντας έμφαση στις επιθυμίες και στο όραμα των νέων του Ζεφυρίου».

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΝΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΠΗ

-Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής, της Σχολής Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών

-Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Φυσική και Τεχνολογικές Εφαρμογές» από το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (ΕΜΠ)

-Επιστημονικός συνεργάτης του πειράματος ATLAS – CERN – Project « Αναβάθμιση Ηλεκτρονικού Συστήματος New Small Wheel & VMM ASIC» CERN 2017 – 2021.

-Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα εργάζεται σε εταιρία με αντικείμενο τα συστήματα νυχτερινής όρασης και τις θερμικές κάμερες.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου