Στα Άνω Λιόσια χτύπησε δυνατά η καρδιά του μπάσκετ 3on3 Streetball με αμαξίδιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Ιουλίου, στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού το αθλητικό event 3on3 Streetball που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών (ΟΣΕΚΑ), σε συνεργασία με το Δήμο Φυλής,την Περιφέρεια Αττικής και την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Πέντε ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο, χορευτικά, ακροβατικά και ένα εξαιρετικό χορευτικό ντουέτο με αμαξίδιο, απόλαυσαν οι θεατές της μεγαλύτερης μπασκετικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα Άνω Λιόσια και αποτελεί απαρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας και μιας προσπάθειας, ώστε το μπάσκετ με αμαξίδιο να βρει αγωνιστική στέγη όπως υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς στο Δήμο Φυλής.

Η ΟΣΕΚΑ προσέφερε στο Χρήστο Παππού τιμητικά αθλητική εμφάνιση της Εθνικής Ομάδος Μπάσκετ με το όνομά του και τον αριθμό 18. Ο Δήμαρχος Φυλής στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την τιμή και επεσήμανε την ανάγκη να γίνει θεσμός το μπάσκετ με αμαξίδιο στο Δήμο Φυλής. Ανακοίνωσε επίσης πως μετά από ενημέρωση που είχε από τον υποψήφιο Περιφεριεακό Σύμβουλο με την παράταξη Πατούλη και πρώην Δήμαρχο Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο έχει ξεκινήσει σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη η συζήτηση για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο Πάρκο Πόλης των Άνω Λιοσίων για αθλητές του μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο Χρήστος Παππούς ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές για τον αγώνα που κάνουν.


Τιμητική πλακέτα απένειμε η ΟΣΕΚΑ στον Αντιπεριφερειάρχη Δ. Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο, τον πρώην Δήμαρχο Φυλής Δημήτρη Μπουραΐμη και τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Μπάμπη Αλεξανδράτο .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Μπάμπη Αλεξανδράτο για τη συμβολή του στη διοργάνωση.


Πρόθεση του Δήμου Φυλής είναι να φιλοξενήσει ως έδρα τη δραστηριότητα και τους αγώνες σας. Εκτιμώ πως όλοι μαζί τοπική αυτοδιοίκηση, εκκλησία, σύλλογοι, φορείς και περιφέρεια θα υλοποιήσουμε αυτό που επιθυμείτε υπογράμμισε ο Δημήτρης ΜπουραΊμης στο χαιρετισμό του.


Η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών βράβευσε επίσης τον Περιφερειάρχη Αττικής γιώργο Πατούλην, βραβείο που παρέλαβε ο Λευτέρης Κοσμόπουλος και τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Hood Groove Management Γιώργο Καββαλάκη.

Τον Μητροπολίτη Ιλίου,Αχαρνών και Πετροουπόλεως κ. Αθηναγόρα εκπροσώπησε ο εφημέριος του Ι.Ν Παναγίας Γρηγορούσης Ζεφυρίου π. Άγγελος Κανέλλος. Για την επιτυχία της εκδήλωσης εργάστηκε εκ μέρους της Μητρόπολης η οποία ήταν μέγας χορηγός ο επιστημονικός συνεργάτης του Μητροπολίτη κ. Δημήτρης Ανυφαντάκης και για το Δήμο Φυλής η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Φυλής Ελένη Λιάκου και ο Αναπληρωτής Δημάρχου σε θέματα πρασίνου Βασίλης Γεωργιάδης.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό

 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου