Λευτέρης Κοσμόπουλος: «Ζητώ εκ νέου την εμπιστοσύνη σας στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου


 Συνεχίζουμε με όραμα για την Δυτική Αττική»

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος εκ νέου ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος

με την παράταξη «Νέα Αρχή» με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Πατούλη


Επίσημα ανακοινώθηκε η εκ νέου υποψηφιότητα του Λευτέρη Κοσμόπουλου, ως Περιφερειακού Συμβούλου με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

Με στόχο τη συνέχιση του έργου του, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος διεκδικεί την ψήφο των πολιτών, με νέο όραμα για την περιοχή.

Σχετικά ο Λευτέρης Κοσμόπουλος δήλωσε: «Υλοποιούμε έργα, έχουμε όραμα και συνεχίζουμε μαζί!

Στην πρώτη μας θητεία, με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, εργαστήκαμε για κάθε γωνιά της Δυτικής Αττικής, για κάθε ανάγκη της τοπικής κοινωνίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και εν μέσω δυσχερών συνθηκών.

Όμως, δεν το βάζουμε κάτω, γιατί μπορούμε να κοιτάζουμε τους πολίτες με εντιμότητα καθαρά στα μάτια και έχουμε όραμα για την περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Ανακοινώνουμε και επίσημα την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό Νέα Αρχή και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ως Περιφερειακός Σύμβουλος.

Στη Δυτική Αττική, στην Περιφερειακή Ενότητα, όπου ζω και υπηρετώ ως Αντιπεριφερερειάρχης και όλοι εργαζόμαστε και τη βλέπουμε να αλλάζει.

Σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα αυτόν μαζί, για τον τόπο μας. Ζητώ τη στήριξή σας στις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, για να συνεχίσουμε μαζί!».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου