Υποψήφια με το Δήμαρχο Χρήστο Παππού η συνδημότισσά μας Μαρία Καμπόλη


Την υποψηφιότητα της συνδημότισσάς μας Μαρίας Καμπόλη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι πρόκειται ότι πρόκειται για μια γυναίκα που διακρίνεται για το ομαδικό της πνεύμα, τη δημιουργικότητα, την προσαρμοστικότητα και το επικοινωνιακό της χάρισμα. «Συμμετέχει ως εθελόντρια σε κοινωνικές δράσεις, ενώ βοήθησε και στο γονεϊκό κίνημα. Η αγάπη της για τον τόπο είναι το βασικό κίνητρο της δραστηριότητάς της και αυτό ταιριάζει με τη φιλοσοφία της παράταξής μας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Μαρία Καμπόλη δήλωσε.

«Αγαπώ τον τόπο μου και τους ανθρώπους του κι επιθυμώ το καλύτερο γι’ αυτούς. Πιστεύω στο Χρήστο Παππού και ξέρω ότι κάνει το καλύτερο για την ευημερία των πολιτών. Σε αυτό το δρόμο ελπίζω να πορευτώ δίπλα του».

Η Μαρία Καμπόλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φυλή. Είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Ιωάννη Δημάκη. Εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Φυλής στο διάστημα 2021-2022.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου